ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Το «πράσινο» μποξ κατέκτησε, για πρώτη φορά μετά το 1971, τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδας και στις 3 κατηγορίες (Elite Ανδρών, Β΄ και Γ΄ Κατηγορία).

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης και οι ατρόμητοι μαχητές του χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο ομαδικό τίτλο για το 2016, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών στην ετήσια αγωνιστική δραστηριότητα μεταξύ όλων των συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Έτσι έκλεισε μία απολύτως επιτυχημένη σεζόν για το «πράσινο» μποξ, καθώς το Τριφύλλι κατέκτησε, για πρώτη φορά μετά το 1971, τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδας και στις 3 κατηγορίες (Elite Ανδρών, Β΄ και Γ΄ Κατηγορία).
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, όπως παρουσιάζει αναλυτικά και το βιβλίο Και Χιλιάδες Τίτλοι που κυκλοφόρησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες, αριθμεί πλέον 1.492 επίσημους ομαδικούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Πλέον η αγωνία των «πράσινων» οπαδών είναι ποιο τμήμα θα χαρίσει τον υπ΄ αριθμόν 1.500 τίτλο στα σχεδόν 109 χρόνια ζωής του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας.
, , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular