Η Γενική Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Writers Capital International Foundation Writers Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία είχε σήμερα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου τη χαρά να τιμηθεί ως Αρχισυντάκτρια και ποιήτρια της Ανθολογίας “Η Συμφωνία της Αγάπης”

Η Γενική Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Writers Capital International Foundation Writers Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία είχε σήμερα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου τη χαρά να τιμηθεί ως Αρχισυντάκτρια και ποιήτρια της Ανθολογίας “Η Συμφωνία της Αγάπης” των Εκδόσεων Writers International Edition από το Λογοτεχνικό Περιοδικό Κελαινώ και τον Όμιλο Ξάστερον της Παναγιώτας Ζαλώνη.

Η Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία δήλωσε μεταξύ άλλων “Είναι τιμή μου που παρέλαβα αυτό το Βραβείο εκ μέρους των 55 αξιότιμων συγγραφέων που συνέβαλαν με την γραφίδα τους στη δίγλωσση Ανθολογία μας με τίτλο “The Symphony of Love” που κυκλοφόρησε από την Writers Ιnternational Edition το 2022 – ένα λογοτεχνικό διαμάντι!

Ευχαριστούμε το Kelaino Literary Magazine, την Κριτική Επιτροπή και ιδιαίτερα την αγαπημένη όλων Παναγιώτα Ζαλώνη για τη διάκριση. Τον εξαιρετικό Πρόλογο αυτού του συλλογικού λογοτεχνικού πονήματος τον οφείλουμε στον Δρα Στέφανο Βογαζιανό Ρόυ που τίμησε την ανθολογία μας με μια εξαίρετη εισαγωγή στην Αγάπη. Θερμά συγχαρητήρια και στους 55 εξαίρετους λογοτέχνες που μας εμπιστεύθηκαν το έργο τους, στους οποίους και αφιερώνεται επαξίως το Βραβείο και μάλιστα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου! Το καλύτερο δώρο για έναν συγγραφέα και έναν Εκδότη!”

Απάντηση