Πολιτική απορρήτου

Η Hellenic MediA group δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας στο HellenicMediag@gmail.com εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και θα σας βοηθήσουμε με χαρά.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή/και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Αυτή η πολιτική απορρήτου αποτελεί μέρος των όρων και προϋποθέσεων μας. Συμφωνώντας με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συμφωνείτε επίσης με αυτήν την πολιτική. Σε περίπτωση σύγκρουσης όρων που χρησιμοποιούνται με όρους και προϋποθέσεις και πολιτική απορρήτου, η τελευταία υπερισχύει.

Πίνακας περιεχομένων
Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την πολιτική
Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
Τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς
Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
Πληροφορίες για τα cookies
Στοιχεία επικοινωνίας
Ορισμοί
Προσωπικά δεδομένα – Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό άτομο.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελούνται σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων.
Θέμα δεδομένων – ένα φυσικό άτομο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί – ένα φυσικό άτομο κάτω των 16 ετών.
Εμείς/εμείς (είτε κεφαλαιοποιήσαμε είτε όχι) – Ελληνική ομάδα

Αρχές προστασίας δεδομένων
Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Θεωρούμε πάντα τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον οποίο συγκεντρώθηκαν προσωπικά δεδομένα.
Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται για οποιονδήποτε σκοπό.
Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονικό διάστημα. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι χρειάζεται.
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.
Τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων
Το υποκείμενο των δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πληροφοριών – δηλαδή πρέπει να γνωρίζετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. Ποια δεδομένα συγκεντρώνονται, από όπου λαμβάνονται και γιατί και από ποιον επεξεργάζεται.
Δικαίωμα πρόσβασης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από/για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
Δικαίωμα στη διόρθωση – Σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Δικαίωμα στη διαγραφή – Σημασία Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
Δικαίωμα για τον περιορισμό της επεξεργασίας – που σημαίνει όπου ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση του άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκειται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκήσετε όποτε υπάρχει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα σχετικά με ή επηρεάζουν σημαντικά.
Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων-Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από τον επεξεργαστή σε άλλο.
Δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία – σε περίπτωση που αρνούμαστε το αίτημά σας βάσει των δικαιωμάτων πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο για τον λόγο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο αντιμετώπισης του αιτήματός σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια εποπτικής εξουσίας και το δικαίωμα για άλλες νομικές διορθωτικές ενέργειες, όπως η διεκδίκηση αποζημίωσης.
Δικαίωμα αποσύνδεσης της συγκατάθεσης – Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Δεδομένα μαζεύουμε
TODO – Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτή μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση σπιτιού κ.λπ.-κυρίως οι πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος/υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας σας στον πελάτη σας μαζί μας. Εξοικονομούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

TODO – Οι πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από cookies και άλλα εργαλεία περιόδου σύνδεσης. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστότοπού μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγραφούν.