ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  • Τήρηση με απόλυτη προσοχή των μέτρων για τον κορωνοϊό.
  • Λήψη όλων των μέτρων, ώστε να μην υπάρχει όχληση των κατοίκων από ηχορύπανση (ένταση μουσικής, ηχομονώσεις, ωράριο λειτουργίας κ.λπ.).
  • Ρίψη βεγγαλικών μόνον κατόπιν νόμιμης άδειας από την Αστυνομία και το αργότερο μέχρι τις 10 μ.μ. .

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί κανόνες που ο Δήμαρχος Αλίμου ζήτησε από τους επιχειρηματίες της παραλίας να εφαρμόσουν στη σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο Δημαρχείο.

Στη διευρυμένη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της παραλίας. Ο Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε ότι υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ίση και δίκαιη μεταχείριση από τον Δήμο προς όλες τις επιχειρήσεις. Τόνισε, επίσης, ότι στόχος είναι να βοηθούνται τα Καταστήματα να λειτουργούν, αλλά αυτό να μη γίνεται σε βάρος της υγείας και της ηρεμίας των περιοίκων της παραλιακής ζώνης, ούτε να γίνεται με κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία. Μάλιστα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους καταστηματάρχες ότι η Δημοτική Αρχή επεξεργάζεται σχετική πρόταση-εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση νέου Κανονισμού Χορήγησης Άδειας Μουσικής στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και στο πλαίσιο αυτό άκουσε τις σκέψεις τους, ενώ αναμένει το επόμενο διάστημα τις προτάσεις τους.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣwww.alimoscamp.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Δημοσιεύθηκε νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – ΝΕΑ ΦΑΣΗ» ΟΠΣ 5002212.

Οι ιστοσελίδες πρόσβασης στα σχετικά αρχεία της Πρόσκλησης είναι οι ακόλουθες:

Ιστοσελίδα Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr

Ιστοσελίδα Έργου http://kentradiaviou.gr

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.