Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να εντάξουμε στην ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ δύο νέα μέλη τα οποία πρόκειται να στελεχώσουν το νεοσύστατο τμήμα ‘’Εκπαιδευτών και Χειριστών Σκυλιών Έρευνας και Διάσωσης’’ της ομάδας μας.
Το ζευγάρι των νέων αυτών μελών αποτελείται από τον πιο όμορφο και γλυκό, υποψήφιο διασώστη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ ο οποίος ακούει στο όνομα ‘’BOSS’’ και τον ιδιοκτήτη του

Yorgos Kons

.

Ο Boss είναι ηλικίας τεσσάρων (4) μηνών και προετοιμάζεται από τον ιδιοκτήτη του ώστε πολύ σύντομα να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει την ειδική εκπαίδευση του για να μπορεί να προσφέρει (όποτε αυτό χρειαστεί) τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως ο πρώτος σκύλος έρευνας και διάσωσης στο νησί μας.
Με αφορμή το ιδιαίτερα ευχάριστο αυτό γεγονός απευθύνουμε #ΑΝΟΙΚΤΗ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς κάθε συμπολίτη μας, ο οποίος διαθέτει σκύλο και επιθυμεί να τον εντάξει στο συγκεκριμένο νεοσύστατο τμήμα ‘’Εκπαιδευτών και Χειριστών Σκυλιών Έρευνας και Διάσωσης’’ της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ, να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6942 072 875 για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.