ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανελλήνιου Σωματείου Ασφαλείας και υποδομών “Οδυσσέας”.
Ανακοίνωση
Την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 υπεγράφη πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ασφαλείας “НАСТ РОССИИ” και του Ελληνικού Πανελλήνιου Σωματείου Ασφαλείας και υποδομών “Οδυσσέας”.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η καθιέρωση επαγγελματικής προσέγγισης στην προμήθεια ασφάλειας, υποδομών και προσώπων στις νέες συνθήκες της αγοράς, μέσο κοινής εμπειρίας και προτάσεων, οργάνωσης εκπαιδεύσεων βασιζόμενη στα ομοσπονδιακά
επαγγελματικά στάνταρτ στο χώρο της παροχής ασφαλείας.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο συντονισμό δράσεων στη προστασία των εργατικών δικαιωμάτων στην αγορά ασφαλείας, όπως και στην εξασφάλιση συνθηκών δράσης εθελοντών με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πελάτες και άλλων κοινών συμφερόντων των δύο πλευρών.
Το πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας υπέγραψαν για την Ρωσική Ομοσπονδία Ασφαλείας “НАСТ РОССИИ” ο πρόεδρος Dmitry Fonareff και ο Πρέσβης για την Ευρώπη Dimitris Siokis ενώ για το Ελληνικό Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας και υποδομών “Οδυσσέας” ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και ο Αποστόλος Διώτης.
Το Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας και υποδομών” Οδυσσέας” ευχαριστεί θερμά το εκπρόσωπο τύπου Δημήτρη Κανναβό για την σημαντική συμβολή του στην επίτευξη της συνεργασίας με τους συναδέλφους μας από την Ρωσία.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.