ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

WordCamp Athens 2019


To WordCamp Athens 2019, είναι το τρίτο κατά σειρά WordCamp που διοργανώνεται στην Αθήνα και έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπούν το WordPress ή έχουν επαγγελματική ενασχόληση με αυτό να ακούσουν από κοντά χρήσιμες ομιλίες γύρω από την βιομηχανία του WordPress και να γνωριστούν μεταξύ τους.

ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ: Οχι, δεν ειναι ένα αυστηρά τεχνικό τεχνολογικό συνέδριο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΟ WORDCAMP, Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει η δομή του συνεδριου να είναι τέτοια ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να διαλέξουν διάφορες ομιλίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και το γνωστικό τους υπόβαθρο.

Φυσικά, όπως ήδη θα ξέρετε πολύ καλά, ένα WordCamp δεν ειναι μόνο βαρετές ομιλίες.

Γενικά, το WordCamp δεν είναι ένα απλό συνέδριο. Είναι μια τεχνολογική γιορτή. Και γιορτή χωρίς φαγητό και party, δεν λέει. Οπότε το Σαββατοκυριακό 18 και 19 Μαίου 2019, μην κανονίσετε τίποτα.

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account