Μια νέα συνεργασία, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ξεκινά φέτος στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ανάμεσα στο Γιώργο Στεφανόπουλο και στο γνωστό στο ευρύ κοινό συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη. Ο πολύς κόσμος γνωρίζει το Σπύρο Πετρουλάκη μέσα από τα μυθιστορήματά του που έχει εκδώσει τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. (ΑΜΑΛΙΑ, Εξομολόγηση, Το παράθυρο της Νεφέλης κ.α.).

Εκτός από ιδιαίτερα πετυχημένος συγγραφέας ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι μουσικοσυνθέτης και στιχουργός κι έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με το Βασίλη Σκουλά, το Γιάννη Χαρούλη, τον Πάνο Μουζουράκη κ.α. Εκτός από πετυχημένος συγγραφέας και μουσικός ο Σπύρος Πετρουλάκης έχει άλλη μια μεγάλη αγάπη το ΤΑΕ KWON DO. Έχει ασχοληθεί περίπου 30 χρόνια ως αθλητής και προπονητής με το άθλημα αυτό. Η πρόσφατη γνωριμία του με το Γιώργο Στεφανόπουλο είναι η αφορμή για να ξαναμπεί δυναμικά και πάλι στο χώρο αυτού του δυναμικού ολυμπιακού αθλήματος.

Το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ αποκτά φέτος τμήμα TAE KWON DO με επικεφαλής τον έμπειρο προπονητή (6 DAN) Σπύρο Πετρουλάκη. Σαν προπονητής για πάνω από είκοσι χρόνια στον Α.Ο Ρεθύμνου οι αθλητές του κατέκτησαν διακρίσεις τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή πρωταθλήματα, συμμετέχοντας σε εθνικές ομάδες. Ο ίδιος είναι Πανελληνιονίκης ενώ κατέχει διπλώματα προπονητή Γ.Γ.Α. και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Ο Γιώργος Στεφανόπουλος δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: ” Με το Σπύρο έχουμε εδώ και χρόνια κοινούς φίλους αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να συναντηθούμε. Τον γνώρισα πρόσφατα όντας προσκεκλημένος στην παρουσίαση του βιβλίου του “Αμαλία”. Εκτιμώ πολύ ότι είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος με πολυσχιδή προσωπικότητα και σε όλα πετυχημένος. Είναι ένα σπάνιο κράμα προσόντων που δύσκολα συναντάμε στις μέρες μας. Η κοινή μας βάση είναι ο αθλητισμός, η προσφορά και το πάθος με κάθε τι που ασχολούμαστε. Ως άνθρωποι των μαχητικών αθλημάτων και οι δύο σκοπεύουμε, ο καθένας μέσα από το δικό του άθλημα, να ανοίξουμε τις πύλες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ σε ακόμα περισσότερο κόσμο, σε ένα νέο κοινό, και να διαπιστώσουν οι θαυμαστές του Σπύρου ότι είναι επίσης ένας εξίσου κορυφαίος κι έμπειρος προπονητής. ” Ο Πετρουλάκης με τη σειρά του εξήρε το ήθος και την εργατικότητα του Ολυμπιονίκη μας Γιώργου Στεφανόπουλου και χαρούμενος από αυτή τη συνεργασία κάλεσε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά πως παντρεύονται οι τέχνες με τον αθλητισμό.  

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.