Στις 24 Μαρτίου από την Πάτρα ξεκινάει

το 5ο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου

Μετράμε αντίστροφα για το πέμπτο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου, που ξεκινάει σε 37 ημέρες από την πόλη της Πάτρας, η οποία το 2018 θα αποτελεί αθλητικό επίκεντρο της χώρας.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, στην πανέμορφη πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’, τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους πρόσωπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και για τη νέα προσέγγιση των εννέα μοναδικών αγώνων σκυταλοδρομιών που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει τέλος Φεβρουαρίου.

Το τελικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος για το 2018 όπως το έχει επιμεληθεί και διαμορφώσει ο διευθυντής αγώνων και κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής δρόμων αντοχής όλων των εποχών, Νότης Παπούλιας, είναι:

Σάββατο 24 Μαρτίου – Πάτρα

Σάββατο 21 Απριλίου – Γλυφάδα

Κυριακή 13 Μαίου – Χαλκίδα

Κυριακή 20 Μαίου – Θεσσαλονίκη

Σάββατο 9 Ιουνίου – Ιωάννινα

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη

Κυριακή 14 Οκτωβρίου – Καβάλα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου – Λάρισα

Κυριακή 18 Νοεμβρίου – Πειραιάς

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.