«Συμφωνία συνεργασίας με την Hellenic Media Group»
‘’Το

Hellenic Media Group

είναι ένα Δημοσιογραφικό Δίκτυο Ενημέρωσης το οποίο αποτελείται από Εθελοντές, Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (Cyber Journalist). Το Δίκτυο ξεκίνησε από εθελοντές της Κίνησης Οργανικότητας Κοσμόπολις.

Σκοπός του είναι η προώθηση της πολιτιστικής εικόνας της χώρας μας, η καλλιέργεια του εθελοντισμού και η προβολή και ενίσχυση θετικών για την κοινωνία και τον κόσμο δράσεων εθελοντών κάθε είδους, ατομικά και συλλογικά.
Στην Ελλάδα διοργανώνονται σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα και εθελοντικές δράσεις, τα οποία προβάλλονται και στηρίζονται μέσω του δικτύου.
📑Δραστηριότητες του HELLENIC MEDIA GROUP:
📎 Προβολή πολιτιστικών γεγονότων: Γίνεται προβολή πολιτιστικών γεγονότων όπως: Εκδηλώσεις μουσείων, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές διοργανώσεις, αθλητικά γεγονότα, εθελοντικά δρώμενα, κτλπ.
📎 Προβολή Εκθέσεων: Προβάλλεται η διεξαγωγή εκθέσεων όπως: Βιβλίων, τροφίμων, ασφαλείας, μουσικής & ήχου, αθλητικές, κτλπ.
📎 Προβολή Εθελοντικών Δράσεων: Προβάλλονται εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις και η συμμετοχή του ίδιου του Δικτύου σε εθελοντικές δράσεις.’’
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.