Από την Δευτέρα 14/12 έως και Τετάρτη 16/12/2020, 8 εθελοντές της ΟΕΔΔ πέρασαν 3ήμερο εκπαίδευσης με τον εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο της ομάδας Πυρονόμο Νικόλαο Βυθούλκα από την 2η ΕΜΑΚ (Θεσσαλονίκης) με θέμα ‘Βασικές Αρχές και Εκπαίδευσης στην Σχοινοδιάσωση’. Ο Νίκος συνοδευόταν από άλλους εξαίρετους συναδέλφους από την 2η ΕΜΑΚ όπως και από τον 1ο Π.Σ. Αθηνών οι οποίοι με υπομονή και μεράκι δίδαξαν στους εθελοντές μας βασικές τεχνικές σε αυτόν τον ιδιαίτερα περίπλοκο τομέα δράσης.
Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να δημιουργηθεί ένα μνημόνιο το οποίο θα τυποποιήσει τόσο την εκπαίδευση της ομάδας σε ένα βασικό επίπεδο για όλους τους εθελοντές όσο και τα όρια της επιχειρησιακής δράσης της με δεδομένο τα συμβάντα που έχει συμμετάσχει / λάβει μέρος έως σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές γι΄ αυτήν την εκπληκτική εμπειρία, την υπομονή και τον χρόνο τους, και φυσικά την μετάδοση αυτών των σημαντικών γνώσεων.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.