Αγαπητά αδέλφια βατραχάνθρωποι και φίλοι μας αυτοδύτες, κατά τις τραγικές αυτές στιγμές, που δοκιμάζουν τις αντοχές πολλών συμπολιτών μας και την ενότητα όλου του Ελληνισμού, οι Έλληνες Βατραχάνθρωποι δηλώνουμε παρόντες , ενεργοί και σε ετοιμότητα. Σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη Κυριακή, 29/7/2018, στις 10.30, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων οργανώνει σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ραφήνας, επιχείρηση υποβρύχιας σάρωσης της θαλάσσιας περιοχής από το Κόκκινο Λιμανάκι προς το Λιμάνι Ραφήνας.

Ο ακριβής τόπος συγκέντρωσης θα ανακοινωθεί αύριο. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχετε, είτε ως καταδυόμενοι είτε ως ομάδα υποστήριξης, καλείστε να αποστείλετε τα στοιχεία σας εγγράφως με μήνυμα, σε κάποιο από τα επόμενα τηλέφωνα, αναφέροντας αν είστε ΟΥΚ, αν θα καταδυθείτε ή θα συμμετάσχετε υποστηρικτικά, αναφέροντας οι καταδυόμενοι ΟΥΚ και το σχολείο σας ή οι αυτοδύτες το είδος του πτυχίου σας και αν χρειάζεστε υλικά καταδύσεως και ποιά. 
Είναι αυτονόητο ότι όσοι καταδυθείτε θα πρέπει να είστε σε καλή κατάσταση και ότι θα το κάνετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Ο Σύνδεσμος σε κάθε περίπτωση φροντίζει για την αρτιότερη και ασφαλέστερη δυνατή επιχείρηση. 

Όσοι έχετε υλικά, καλό είναι να τα φέρετε μαζί σας, μαζί με αντίγραφο του πτυχίου σας (ΟΥΚ ή αυτοδύτη). Η αποστολή των στοιχείων σας πρέπει να ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή το βράδυ, στις 21.00, οπότε και η ομάδα κατάδυσης θα οριστικοποιηθεί.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για αποστολή μηνύματος:
1. Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: 6947926282
2. Χρήστος Ποζίδης: 6932227960
3. Κυριάκος Κόκκινος: 6973022722

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.