Περισσότερα από 20 σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στην αναπτυξιακή δράση σε συνεργασία ΟΧΕ, Περιφέρειας Αττικής και ΓΓΑ

Μεγάλη κινητοποίηση έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για την γιορτή χάντμπολ στο Πεδίο του Άρεως (Πλατεία Πρωτομαγιάς) την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 10:00-14:00 με τίτλο «More Play… More Handball».

Συγκεκριμένα περισσότερα από 20 σύλλογοι που ανήκουν στην δύναμη της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ αναμένονται και παιδιά από τα σχολεία της περιοχής.

Την αναπτυξιακή δράση διοργανώνουν Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και Περιφέρεια Αττικής υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ θα συμμετέχει και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βe Active.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα λάβουν αναμνηστικά δώρα, καθώς και σνακ-νερά-χυμούς, ενώ κάθε σωματείο που θα συμμετέχει θα παραλάβει από τα γραφεία της ΟΧΕ (από την Τρίτη) πέντε μπάλες ανάπτυξης.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.