Πέρασαν 44 μέρες από τότε που ξεκινήσαμε από Αθήνα με μια εθελοντικη αποστολή και ένα μεγάλο ονειρο! Να ενωθούμε σε όλη την Ελλάδα σαν μια γροθιά για την προστασία του περιβάλλοντος!

Τι να πρωτοπούμε για όλους τους υπέροχους εθελοντάρες που συναντάμε σε κάθε μας σταθμό τις τέσσερις τελευταίες μέρες.

Στη Δράμα βρεθήκαμε στην Ονειρούπολη και μοιραστήκαμε το όνειρο μας με τους μαθητές των σχολείων και τον Δήμο, συνεχίσαμε με την Προσοτσάνη που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε την υπέροχη Ομαδάρα της Επιτροπής Νέων Μικρόπολης και τους μαθητές των σχολείων και σειρά είχε η Αδριανή που ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αδριανής μαζί με τον Δήμαρχο Παρανεστίου μας υποδέχτηκαν τόσο θερμά στον τόπο τους!

Συνεχίσαμε με Σέρρες όπου είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε την καταπληκτική ομάδα του Δήμου Σερρών και να μεταφέρουμε το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ΕΡΤ!

Στην Καβάλα ξεκινήσαμε τη μέρα μας με τους φοιτητάρες του Πανεπιστημίου, συναντήσαμε δραστήριες ομάδες και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, επισκεφθήκαμε το Μουσικό Σχολείο και στη συνέχεια βρεθήκαμε με τον Δήμαρχο για να σχεδιάσουμε το πλάνο του Let’s do it Greece 2020! Σειρά είχε ο Δήμος Παγγαίου που μας συγκίνησαν με τον ενθουσιασμό και τις ιδέες τους!

Το ταξίδι συνεχίστηκε με την Ξάνθη! Συναντηθήκαμε τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, γνωρίσαμε την υπέροχη προσκοπική οικογένεια της πόλης, βρεθήκαμε με την Ομαδάρα των Κατασκηνωτών Ξάνθης και δώσαμε ραντεβού για 10 Μαΐου!!!!

Και φτάσαμε στη σημερινή μέρα που πρώτος μας σταθμός ήταν το μειονοτικό σχολείο Δοκού στην Κομοτηνή! Μιλήσαμε στα παιδιά, ενώσαμε τα χέρια μας και δώσαμε υπόσχεση για ένα καθαρό περιβάλλον! Υπέροχος ο διευθυντής και οι δάσκαλοι που μας υποδέχτηκαν τόσο ζεστά μαζί με τον πρόεδρο του χωριού! Ακολούθησε σταθμός στο Δημαρχείο Κομοτηνής, συναντήσαμε τον Δήμαρχο, βάλαμε ψηλά τον στόχο της επόμενης δράσης και κλείσαμε τη μέρα μας γνωρίζοντας από κοντά καταπληκτικούς εθελοντάρες από δραστήριες ομαδάρες της Κομοτηνής στο κάλεσμα της ομαδάρας του Europe Direct!

Παντού φυτεύουμε ρίζα ελιάς συμβολίζοντας όλα όσα μας ενώνουν για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα που ζούμε και τη ζωντάνια που αντλούμε από τους ανθρώπους που συναντάμε σε κάθε μας σταθμό!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο που θα διασχίσουμε όλο τον Έβρο!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.