Σήμερα 23 Ιουνίου γιορτάζουμε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ!
Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΟΕ, την ΕΘΝΟΑ και το Ίδρυμα Λασκαρίδη που αγκάλιασαν την πρόταση του Lets do it Greece και διοργάνωσαν στον υπέροχο ιστορικό χώρο του Αίθριου του Παναθηναϊκού Σταδίου μια εσπερίδα με θέμα Μια Θάλασσα Μεγάλη, Αθλητισμός – Εθελοντισμός- Περιβάλλον με εξαιρετικές ομιλίες και παρουσίες από τον χώρο του Αθλητισμού του Εθελοντισμού και της Προστασίας του Περιβάλλοντος, και μία υπέροχη έκθεση ζωγραφικής παιδιών με το θέμα αυτό.

Πολύ με συγκίνησε η παρουσία πολλών νέων και ιδιαίτερα, της ομάδας της Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού, που με ζήλο και πάθος εκτός των δράσεων τους για το περιβάλλον στοχεύουν να δημιουργήσουν ένα μικρό μουσείο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ΑΘΗΝΑ 2004 στο Ολυμπιακό χωριό.
Καλή επιτυχία θα έχετε τη στήριξη και τη βοήθεια πολλών φίλων και σίγουρα τη δική μου!!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.