Η HELLENIC MEDIA GROUP ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Infocom World 2020

 

Το ετήσιο ραντεβού για τις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Media είναι και πάλι εδώ και σας θέλουμε μαζί μας στο μεγαλύτερο event της χρονιάς! 

 

Ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών χαρακτηρίζεται από τεχνολογικά breakthroughs, αλλά και από μικρές και μεγάλες στιγμές που άφησαν το αποτύπωμα τους στην ιστορία. Σκεφτείτε μόνο το δέος που αισθανθήκατε στα τέλη των 90s όταν στείλατε το πρώτο σας SMS ή όταν είδατε το πρώτο σας έγχρωμο MMS στις αρχές των 00s! Ακόμη περισσότερο όταν ακούσατε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι ως ήχο κλήσης από το κινητό σας ή όταν σερφάρατε για πρώτη φορά στο Internet μέσω του smartphone σας… Χωρίς αμφιβολία, η κινητή τηλεφωνία και ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών, συνδέονται με τις καλύτερες μας αναμνήσεις.

Η έλευση του 5G με τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες αλλά και τις αλλαγές που θα φέρει, είναι το βασικό θέμα συζήτησης του Infocom World 2020, του μεγαλύτερου συνεδρίου για τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώνει η Smart Press.

 

Στα θέματα του ICW 2020 περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι προκλήσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη των σχετικών υποδομών, τη δημιουργία του οικοσυστήματος εφαρμογών και λύσεων που θα αξιοποιούν το 5G, αλλά και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα προκειμένου να βρεθεί μεταξύ των κρατών που θα έχουν διευρυμένο ρόλο, σε μία νέα εποχή αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρουν το 5G και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.