INFOCOM SECURITY CYPRUS 2019

  14 Μαΐου 2019
Filoxenia Conference Centre, Λευκωσία 
Δηλώστε Δωρεάν Συμμετοχή

Θεματικές Ενότητες

09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές

09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί

10:00 – 12:15 – 1η ενότητα: Adopting a Holistic Approach to Cyber Security

 Τα περιστατικά παραβίασης κρίσιμων εταιρικών δεδομένων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, και άλλα που δεν γίνονται ευρέως γνωστά, συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θέλουν να είναι σωστά προετοιμασμένοι, οφείλουν να υιοθετήσουν μια σύγχρονη ολιστική προσέγγιση κυβερνοασφάλειας και διαχείρισης των κινδύνων που θα βασίζεται στο τρίπτυχο διαδικασίες – άνθρωποι – τεχνολογίες. Τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές που θα οδηγήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου και θα προστατεύσουν τους οργανισμούς από τις εξελιγμένες απειλές, θα αναλύσουν οι ομιλητές της 1ης ενότητας του συνεδρίου.

12:15 – 12:45 – Διάλειμμα – Καφές

12:45 – 14:45 – 2η ενότητα: The Next-Generation of Cyber Defense Technologies

 Η νέα γενιά των επιτιθέμενων δεν “αστειεύεται”. H φύση του κυβερνοεγκλήματος σήμερα και γενικότερα των απειλών στον κυβερνοχώρο, καθώς και ο απόλυτος ψηφιακός μετασχηματισμός των δομών πληροφορικής, δημιουργούν σημαντικές προκλήσεις. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, η αξιοποίηση νέας γενιάς λύσεων και υπηρεσιών προστασίας, με σκοπό να ενισχυθεί συνολικά η ανθεκτικότητα  και άμυνα της IT υποδομής ενός οργανισμού, αλλά και όλων των επιμέρους σημείων (endpoint, network, email, cloud, applications, identity).  Στη 2η ενότητα του συνεδρίου, ειδικοί του χώρου, θα μας ενημερώσουν για τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις στο τομέα της κυβερνοασφάλειας.

14:45 – 15:30 – 3η ενότητα: Data Protection in 2019: GDPR one year on!

Η προστασία δεδομένων υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού GDRP, ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του συνεχίζει να απασχολεί έντονα τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας και κλίμακας μεγέθους, τους πολίτες, τα κράτη αλλά και όλη την κοινωνία. Πως εξελίσσεται λοιπόν  η συμμόρφωση με το κανονισμό; Κατά πόσο τα έργα GDPR, καλύπτουν τις απαιτήσεις που έχουν διαμορφωθεί; Ποιος ο σύγχρονος ρόλος του Data Protection Officer ; Σε αυτά και άλλα σχετικά ερωτήματα θα δοθούν απαντήσεις στη 3η θεματική ενότητα.

15:30 – 16.00 – Λήξη Συνεδρίου – Γεύμα

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ) επισκεφτείτε τη σελίδα του συνεδρίου www.infocomsecurity.com.cy

Insert alt text here
Το  Συνέδριο InfoCom Security Cyprus θα πραγματοποιηθεί υπό την οργανωτική ευθύνη των εταιριών SmartCom και SmartPress με υποστηρικτικούς πυλώνες τα περιοδικά IT Security Professional (www.itsecuritypro.gr) και InfoCom (www.infocom.gr), ενώ θα έχει τη θεσμική αιγίδα σημαντικών φορέων από το χώρο της Πληροφορικής.
Δηλώστε Δωρεάν Συμμετοχή
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.