ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

HOSPITALITY EXPO Cyprus

Η HOSPITALITY EXPO Cyprus αποτελεί το απόλυτα εξειδικευμένο event για ξενοδόχους, τουριστικά καταλύματα καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και την υποστήριξη όλων των θεσμικών φορέων, η HOSPITALITY EXPO Cyprus έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως το ετήσιο σημαντικότερο γεγονός για τους κλάδους της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η HOSPITALITY EXPO Cyprus θα παρουσιάσει μια επιλεγμένη γκάμα εκθετών μέσα από τις εκθεσιακές ενότητες:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ • ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΕΠΙΠΛΩΣΗ •ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ -Restaurant-Café-Bar

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ• ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

TOURISM PROPERTY

Η HOSPITALITY EXPO Cyprus θα πλαισιωθεί από σημαντικά workshop, που θα εξασφαλίσουν τεχνογνωσία στους επαγγελματίες που θα τα παρακολουθήσουν.

Με μια δυναμική & στοχευμένη προβολή εντός και εκτός Κύπρου, η έκθεση θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τάσεις στην κατασκευή, τον εξοπλισμό & τη διακόσμηση αλλά και τις τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο της φιλοξενίας & του τουρισμού.

Οι εκθέτες της HOSPITALITY EXPO Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό, υψηλού ενδιαφέροντος με σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης & επικερδών συμφωνιών.

 

Η HOSPITALITY EXPO Cyprus μια premium έκθεση ανοίγει νέους δρόμους για τον επαναπροσδιορισμό, τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη της Κυπριακής βιομηχανίας του Hospitality.

ENHMEROTIKO_ENTYPO
hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Create AccountLog In Your Account