H HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σε εντατικούς ρυθμούς βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η οργανωτική ομάδα της HOSPITALITY EXPO CYPRUS, προκειμένου από 25 έως 27 Ιανουαρίου να λάβει χώρα η μεγαλύτερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει κομβικό εμπορικό forum για όλες τις επιχειρηματικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Κυπριακού τουρισμού.

H Έκθεση
Η HOSPITALITY EXPO CYPRUS είναι μια εξειδικευμένη premium επαγγελματική έκθεση και θα αποτελέσει το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα μαζικής εστίασης (Bar, Restaurant, Café) επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και άλλους.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα καθώς επίσης από Ισραήλ, Λίβανο, Αίγυπτο και Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από τις πιο κάτω εκθεσιακές ενότητες:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – ΕΠΙΠΛΩΣΗ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HORECA – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ.​

Η έκθεση θα αναπτυχθεί σε 4 αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, και θα καταλάβει συνολικά 9000τ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΕΔΩ
Η όλη διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο οποίος θα τελέσει και τα εγκαίνια της.

Στηρίζεται επίσης από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Την Έκθεση στηρίζουν μέχρι αυτή τη στιγμή το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΚ), ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ), η Παγκύπρια Οργάνωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Μελετητών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών (ΠΟΕΕΜ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α).

Διαφημιστική Προβολή
Η διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από αρχές Δεκεμβρίου στο διαδίκτυο & Social Media (Google, YouTube, Facebook), καθώς και η προώθηση των ηλεκτρονικών προσκλήσεων.

Η καμπάνια από τις αρχές Ιανουαρίου θα ενταθεί σε όλα τα μέσα (Outdoor, TV, Press, Internet) ούτως ώστε να ενημερωθούν όλες οι ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της Κύπρου.

Θα Παρευρεθούν / Attendees
Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν στην έκθεση.

Μερικά από τα ξενοδοχεία που έχουν εγγραφεί ως
εμπορικοί επισκέπτες στην έκθεση.

Workshops/Παρουσιάσεις
H HOSPITALITY EXPO CYPRUS θα πλαισιωθεί με πολύ σημαντικά Workshops & Παρουσιάσεις όπως:
The Hospitality Industry, Challenges-Prospects-Improvements όπου στο panel θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Τουρισμού, οι Πρόεδροι των ΠΑΣΥΞΕ & ACTA.
Latest Trends in Digital Marketing-Social Media-Reviews Management με εξειδικευμένους ομιλητές από booking.com, expedia, tripadvisor.
The Unique Hotel Experience: Interior Desing, Architectural lighting and Wellness treatment and Spa με βραβευμένους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εμπειρογνώμονες.
Περισσότερες Πληροφορίες: www.hospitalityexpocyprus.com

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.