Για 8η συνεχόμενη χρονιά το νούμερο ένα gaming και esports event στην Ελλάδα επιστρέφει!

Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες σε δύο μέρες και ένα άνευ προηγουμένου social media buzz,  πραγματοποιήθηκε το πιο επιτυχημένο gaming  event  στην ιστορία της Ελλάδας τον χειμώνα, με το Gameathlon Winter 2019. Εκτός αυτού, οι 4.000+ συμμετέχοντες σε τουρνουά σε περισσότερα από 25 διαφορετικά παιχνίδια, τοποθέτησαν το Gameathlon στο ζενίθ των esports event στην περιοχή των Βαλκανίων.

Δείτε τι έγινε στην χειμερινή έκδοση του Gameathlon!

 

Τo καλοκαίρι ήρθε και όπως κάθε χρονιά έφερε μαζί του το Gameathlon – ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο. Με στόχο την χρήση ολόκληρης της Ολυμπιακής Αρένας του Tae-Kwon-Do, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων που καλύπτουν περισσότερα από 11.000 m^2, με δύο stages και μια ολοκαίνουργια αίθουσα τεχνολογίας και συνεδρίων.

Η νέα μας προσθήκη αφορά την τεχνολογία, εργαστήρια υψηλού επιπέδου και σεμινάρια. Συναρπαστικές συνομιλίες από επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογία, της Videogame βιομηχανίας, αλλά και ακαδημαϊκούς. Από Start-Ups και εταιρίες λογισμικού, ενέργειας, εκπαίδευσης, ψηφιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας έως και εταιρείες ασφάλειας πληροφορικής και διαγωνισμούς Hacking και Game Jam. Παράλληλα, θα υλοποιηθεί μία πιο ολοκληρωμένη έκδοση του Lan Party, αναβαθμισμένα prizepools σε 500+ πλατφόρμες παιχνιδιών για τους αναμενόμενους 5.000 e-sport παίκτες.

Αυτό που κάνει το Gameathlon τόσο ξεχωριστό είναι ο αληθινός Gaming πυρήνας του, με ευρωπαϊκά πρότυπα στην παραγωγή και φυσικά η ομάδα πίσω από αυτό που ακούει και ενσωματώνει τις ιδέες σας. Αυτό που ξεκίνησε στις αίθουσες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα και πιο διάσημα γεγονότα στην περιοχή. Οργανώθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την CBTV, την κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας και eSports στην Ελλάδα, με περισσότερες από 100 LAN εκδηλώσεις όλων των κλιμάκων και 400.000 + μοναδικούς επισκέπτες στα ΜΜΕ της και πρωτοπορίες στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ηλεκτρονικού αθλητισμού από το 2010.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου, 10.00-22.00

Lan Party: ΝΟΝ STOP

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/happenings/tae-kwon-do-faliro/gameathlon-summer-2019/

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/608862492885734/

Συχνές Ερωτήσεις: https://gameathlon.eu/faq/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.