💥Αγαπητοί μας φίλοι:💥
Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας ⛑Σάκη Σωτηράκη⛑ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 25/11/2020 στα κοιμητήρια Πυλαίας στις 10:00 σε εντελώς αυστηρά οικογενειακό κύκλο.
Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που κάθε ένας από εμάς βιώνει στην καθημερινότητά του λόγω της πανδημίας, οι οδηγίες του κράτους είναι σαφείς και απόλυτες: απαγορεύονται ρητά οι συγκεντρώσεις, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως το τελευταίο αντίο ενός δικού σου ανθρώπου. Εάν οι καταστάσεις το επέτρεπαν και ζούσαμε όλοι μας κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, σίγουρα σε μια τέτοια λυπηρή στιγμή η προσέλευση του κόσμου για τον αγαπημένο μας άνθρωπο θα ήταν τεράστια. Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε πολύ να μην παρευρεθεί κανείς στο χώρο των κοιμητηρίων.
Τέλος, αντί κατάθεσης στεφανιών και κατόπιν επιθυμίας του Σάκη μας και της οικογένειάς του, τα χρήματα παρακαλούμε να κατατεθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” στους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία στην κατάθεση, «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΩΤΗΡΑΚΗ».
Λογαριασμός Alpha Bank: GR4601401440144002001000011
Λογαριασμος Εθνικής Τράπεζας:
GR8101101160000011629607612
Δικαιούχος: Το Χαμόγελο του Παιδιού
🙏🙏Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.🙏🙏

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.