Γραφει ο Μήνας Μπανουμπ

Όταν στην αρχή αυτού του βίντεο βλέπεις ένα από τους σπουδαιότερους φυσικούς ο Μίτσιο Κάκου να μιλάει για το ατύχημα που έγινε το 2011 στον πυρηνικό αντιδραστήρα 4 στην Φουκουσίμα από τον σεισμό, τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι πολυ σοβαρά.Από το σεισμό ξέφυγε μεγάλη ραδιενέργεια η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει καθαριστεί και όπως αναφέρεται στο βίντεο θα χρειαστούν 100 χρόνια.

Στην ανατολική ακτή της Αμερικής στην περιοχή της Καλιφόρνιας έχουν βρεθεί κοπάδια από φώκιες πεθαμένες όπως και επίσης από πουλιά και ψάρια. Η ραδιενέργεια έχει φτάσει μέχρι την Αμερική, τον Καναδά και την Αλάσκα. Από μετρήσεις που έγιναν στο νερό ανακαλύφτηκε ότι είχε ραδιενέργεια.


Σχεδόν καθημερινά από την Φουκουσίμα χύνεται 300 τόνους μολυσμένου νερού στον Ειρηνικό ωκεανό καταστρέφοντας την πανίδα άλλα και εξολοθρεύοντας θηλαστικά και ψάρια. Οι ναυτικοί που ταξιδεύουν από την Ιαπωνία στην Αμερική λένε ότι βλέπουν έναν πεθαμένο ωκεανό χωρίς θηλαστικά, ψάρια μία νεκρή φύση.

Μόνο μία φάλαινα είδε κάποιος κατά την διάρκεια του ταξιδιού η οποία πρέπει να έχει έναν όγκο στο κεφάλι. Τα παιδιά με θυρεοειδή στην Ιαπωνία τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κα ι η πιθανότητα στην Αμερική κάποιος να έχει καρκίνο πριν το ατύχημα στην Φουκουσίμα ήταν 1 στους 100 μετά το ατύχημα είναι 1 στους 23.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.