ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη Διεθνή ημέρα κατά των Ναρκωτικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου, η εθελοντική ομάδα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ βρέθηκε στην  Τρίπολη (Πλ.Πετρινού) , το Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 και  μοίρασε εκατοντάδες βιβλιαράκια κατά των Ναρκωτικών στους περαστικούς και στους ανθρώπους που βρέθηκαν στις  γύρω καφετέριες. 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Πολλά νέα παιδιά ενημερώθηκαν για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών και όλοι  έδιναν τα συγχαρητήριά τους, προτρέποντας τους εθελοντές να συνεχίσουν αυτή τη δράση. 

Τα βιβλιαράκια μας παρέχουν ζωτικές  πληροφορίες,  έτσι ώστε ο αναγνώστης  να μπορεί  να πάρει τις δικές του αποφάσεις και να κρατήσει τα Ναρκωτικά μακριά από τη ζωή του. 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ συνεργάζεται στενά με το Διεθνές Ίδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» και το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την Εκκλησία της Scientology. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την  επίσημη ιστοσελίδα: www.notodrugs.gr         

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Μια σκέψη στο “H εθελοντική ομάδα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ βρέθηκε στην  Τρίπολη”

  • Μισές αλήθειες. Δεν “συνεργάζονται στενά”, αλλά είναι βιτρίνα του Ιδρύματος ¨Ενας κόσμος χωρίς ναρκωτικά το οποίο δεν ” υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την Εκκλησία της Scientology.” αλλά είναι 100% μέρος του προγράμματος Ναρκονον της σαηεντολογίας.

    Το πρόγραμμα στερείται επιστημονικής βάσης διότι δημιουργήθηκε από τον Λ.Ρ Χάμπαρντ -συγγραφέα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας- το 1966 ως πρόγραμμα απεξάρτησης βασισμένο σε υπερχορήγηση βιταμινών και ατελείωτες ώρες στη σάουνα. Ο δημιουργός του δεν είχε την παραμικρή επιστημονική κατάρτηση και το ”ίδρυμα” δεν απασχολεί επιστημονικές ομάδες.

    Ο στόχος της βιτρίνας είναι το γεγονός ότι το φλέγον θέμα των ναρκωτικών τους δίνει πρόσβαση σε ανυποψίαστους δυνητικούς πελάτες για τη σαηεντολογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.