Έλληνες οι πρωταγωνιστές και κατά τη 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού της Πάτρας

Πάτρα, 10 Απριλίου 2018

Οι καλές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών συνεχίστηκαν και σήμερα στη διοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018», για την κατηγορία των Laser 4.7. Στον στόλο των αγοριών στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται ιστιοπλόοι μας και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ακόμη δύο. Η, κατά το μεσημέρι, μείωση της έντασης του ανέμου δε βοήθησε για να ολοκληρωθούν και οι δύο ιστιοδρομίες στα γκρουπ των κοριτσιών. Διοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας – Ρίου «Ιάσων».


Επικεφαλής στον στόλο των αγοριών εξακολουθεί, ύστερα από τέσσερις ιστιοδρομίες, να βρίσκεται ο Μανώλης Κόλλιας με 3 β.π. Ο αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς έφερε πρωτιά και στην τρίτη κούρσα, αλλά στην τέταρτη πλασαρίστηκε 18ος, την οποία και «πέταξε». Δεύτερος είναι ο Αιμίλιος Μόνος με 5 β.π. (1ος και 17ος σήμερα), στην τέταρτη θέση ο Δικαίος Κερκούλας με 8 β.π. (9ος και 5ος, σήμερα) και πέμπτος ο Χαράλαμπος Σμυρνής με 9 β.π. (13ος και 1ος, σήμερα). Στα κορίτσια, και ύστερα από τρεις ιστιοδρομίες, η Μελίνα Γκάρη ανέβηκε στην 7η θέση με 17 β.π. (ήρθε 2η στην 3η). Προηγείται η Ούρσουλα Μπάλας από την Κροατία με 5 β.π. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .
Οι αγώνες σήμερα άρχισαν με βορειανατολικό άνεμο πέντε μποφόρ. Στη συνέχεια, η ένταση μειώθηκε στα δύο, κάτι που δημιούργησε προβλήματα στην ολοκλήρωση της 2ης ιστιοδρομίας στο ένα από τα γκρουπ των κοριτσιών. «Ο καιρός μας τα χάλασε στο τέλος. Αύριο θα ξεκινήσουμε νωρίτερα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος καθώς, όπως είδαμε σήμερα, ο άνεμος είναι ιδανικός από πολύ νωρίς», δήλωσε η πρόεδρος Επιτροπής του ενός από τους δύο στίβους και διεθνής πρόεδρος Επιτροπών Αγώνων, Μαρίνα Ψυχογιού και αναφερόμενη στη διοργάνωση πρόσθεσε: «Η διοργάνωση είναι άψογη. Η ομάδα στον δικό μου στίβο αποτελείται από αθλητές που γνωρίζουν το άθλημα και έχουν ενθουσιασμό και όρεξη να μάθουν. Πιστεύω ότι όλοι οι προπονητές και οι αθλητές είναι ευχαριστημένοι».
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ( χρυσός χορηγός), η ΛΟΥΞ , η ΑΝΕΚ, ΓΕΦΥΡΑ, SUPERFAST, HERTZ, H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, η ΕΡΤ και το site www.welovesports.gr, που υποστηρίζουν την επικοινωνία του πρωταθλήματος.
Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.europeanlaser47.eu. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

www.europeanlaser47.eu
contact: europeanlaser47.eu@gmail.com press: Europeanlaser47.media@gmail.com
fb: 2018 european youth championships laser 4.7 twitter:@2018 Europeanlaser47

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.