ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Eπίσημη Παρουσίαση για την Ακαδημία Εθελοντισμού help hellas‬

ΙΔΑΦΚ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Εθελοντισμός!!!!!!! Μια μαγική λέξη που αναφέρεται γενικά στην ηθελημένη πράξη για κάποιο κοινωφελή σκοπό χωρίς υλικό ή οικονομικό αντάλλαγμα. Μια από τις κύριες αποστολές της ανθρώπινης μας φύσης αφού διατηρεί τη δυνατότητα να αλλάξει μαγικά ανθρώπους και καταστάσεις. Ο θεμέλιος λίθος που συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά σε όλο του το εύρος και κάθε επίπεδο που αφορά τον συνάνθρωπο μας.
Συγχαίρουμε θερμότατα την #ΑκαδημίαΕθελοντισμού #HELPHELLAS που χθες 9.12.2019 άνοιξε τα φτερά της και μας προσκαλεί κοντά της!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ – JUADN όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα μεταξύ των παρουσιάσεων να απευθύνουν ερωτήσεις, να καταθέσουν τις εμπειρίες τους και να συγχαρούν τους ιδρυτές της.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Κορίνα Λιούτα (Korina Liouta) και τον Γενικό Διευθυντή George Gampierakis, για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με την ανάθεση του τομέα Πολιτικής Προστασίας στο ΙΔΑΦΚ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Official, καθώς επίσης όλα τα μέλη του ΔΣ, τα στελέχη και όλους τους έμπειρους συνεργάτες της και υποσχόμαστε πως θα σταθούμε αρωγοί πάντα έμπρακτα σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και αιτημάτων της, σε συνεργασία πάντα με όλους τους Επιστημονικούς Συνεργάτες που απαιτείται για την αναβάθμιση του εθελοντισμού.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος της Rescue Team DELTA κ. Aris Miliaras,

Ο Πρόεδρος της Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 κ. Nikos Apostolou, ο Πρόεδρος και Έφεδρος Λοχαγός Ειδικών Δυνάμεων κ. Giorgos Kariotis, του #ΣΕΠ Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου Διοίκηση, ο Πρόεδρος της Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας, κ. Nikos Rigas απόστρατος της ΕΛΑΣ, η Πρόεδρος της Εθελοντική Ομάδα Προτεκτα Ιλίου κα. Αλεξάνδρα Κωτούλια, από το Πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» (ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.) εθελοντικής δράσης για τη διαχείριση κινδύνων, κρίσεων και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, που σκοπό έχει την εκπαίδευση ενηλίκων για την απόκτηση πολυδεξιοτήτων διαχείρισης κινδύνου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο Αντιπρόεδρος ΙΔΑΦΚ και Υπεύθυνος Θεμάτων Πολιτικής Προστασίας της ΣΕΔΑΠ Σύλλογος εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας και Εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημία Εθελοντισμού κ. Stefanos Simotas, και άλλες εθελοντικές οργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τα αξιότιμα μέλη τους.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account