Σας υπενθυμίζουμε πως ύστερα από την υποβολή 84 ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και 27  διεθνών συμμετοχών, η κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της καταξιωμένης Αμερικάνικης εταιρίας παραγωγής 1821 Media Group του Ιδρυτή & Εμπνευστή του AFF, Terry Dougas, επέλεξε τις 7 finalist του official selection, οι οποίες θα συμμετέχουν στην διαδικασία του ONLINE VOTING μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.argofilmfestival.gr.

Αναλυτικότερα αυτές είναι (με τυχαία σειρά):

1. Clear Sky των Lefteris Rampazis & Vaso Sidiropoulou

2. Fatal Perfection του Konstantinos Pateronis

3. Forbidden Fruit του Tommy King

4. Happy της Giouli Anastasopoulou

5. The Mechanic του Dimitris Kotselis

6. North Pier του Dylan Howell

7. All or Nothing του Konstantinos Pateronis

Η διαδικασία ξεκινάει σήμερα την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με ένα ξεχωριστό online event από δύο πολύ καταξιωμένα πρόσωπα της 7ης τέχνης.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να τιμούμε τους καλλιτέχνες που σημάδεψαν την 7η τέχνη με το έργο και την πορεία τους και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τους Νέους ώστε να δημιουργούν ταινίες, προβάλλοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Ήδη από τα πρώτα δύο φεστιβάλ αναδείχθηκαν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Κώστας Σκύφτας, που κατάφεραν τα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για μία μεγάλου μήκους ταινία με το “SHORT FUSE “. Η ταινία κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2016 από την  Village Films  και πουλήθηκε σε πολλές ξένες αγορές, μεταξύ αυτών και στο Netflix. Η παράδοση του AFF συνέχισε το 2018 με την ταινία “HIPPO” του Σκηνοθέτη και Νικητή του 5ου Argo Film Festival, Θεοφύλακτου Αργυρού, η οποία σημείωσε εξαιρετική φεστιβαλική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και πουλήθηκε στην ERT.

Στο μεταξύ εσείς ψηφίζετε τις τρεις (3) αγαπημένες σας ταινίες αποκλειστικά στο www.argofilmfestival.gr !

Keep Voting!

Argo Film Festival Team

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.