Ανθρωπιστική βοήθεια στο Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου (Διαβατά 8.12.20)
Μετά από την επιτυχημένη συγκέντρωση τροφίμων στον Εύοσμο, σειρά έχει και η Ιωνία. Σε συνεργασία με τον υποδιοικητή του τμήματος Αμπελοκήπων Μακαβό Γιώργο ,την

ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ 2014 – 2015

,

ΕΔΔΙΚ-Εθελοντές διάσωσης και διαχείρισης κρίσεων Δέλτα Θεσσαλονίκης

,Ομάδα γονέων δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, 2ο δημοτικό νέας Μαγνησίας,προχωρούμε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και στην περιοχή μας.

Την Τρίτη 8.12.20 και ώρα 4μμ-7μμ, έξω απο την κεντρική είσοδο του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στα Διαβατά,σημείο που επιλέχτηκε ώστε να το γνωρίζετε όλοι.
Οι σύλλογοι της περιοχής,σύλλογοι γονέων σχολείων,αθλητικές ομάδες,κλπ, που θέλετε να βοηθήσετε, ενημερώστε με για να προσθέσω τον σύλλογο σας στην ανακοίνωση και φυσικά ενημερώστε τα μέλη σας.
Θα τηρηθούν αυστηρώς τα μέτρα προστασίας από τον covid19, σύμφωνα με την πολιτική προστασία και δεν θα επιτραπεί η συγκέντρωση ατόμων από τους συλλόγους, πέρα των εθελοντών οδηγών των συλλόγων, των εκπροσώπων των συλλόγων(ένα άτομο από κάθε συλλογο) και του αξιωματικού της ΕΛΑΣ(Γ.Μακαβός) μέχρι 4 άτομα. Η συγκέντρωση των ειδών ανάγκης θα γίνει απευθείας σε φορτηγάκι, έξω από την εκκλησία στην οδό Αγίου Γεωργίου, για λόγους προστασίας της υγείας μας, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση ατόμων σε κλειστό χώρο. Οι πολίτες θα αφήνουν τις σακούλες τους και θα φεύγουν για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.
Η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις, θα τηρηθούν υποχρεωτικά.
Πάντα με συνέπεια απεναντι στον πολίτη και στις αρχές του κράτους.
(Κοινοποιήστε)
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.