60 ΧΡΟΝΙΑ Μ.Υ.Κ. – Δ.Υ.Κ.

60 ΧΡΟΝΙΑ Μ.Υ.Κ. – Δ.Υ.Κ.

Η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών καλεί όλους τους Βατραχανθρώπους (με πτυχίο Υ/ΚΤ Π.Ν.) να παρευρεθούν στην εκδήλωση για τα 60 Χρόνια της Μ.Υ.Κ. – Δ.Υ.Κ. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά..

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που αποκτήσαμε τα Διακριτικά μας με πολύ ιδρώτα και αίμα και που έχουμε το δικαίωμα να φέρουμε στο στήθος μας το διακριτικό Ο.Υ.Κ. 

Σε όλους εμάς που όπου κι αν βρισκόμαστε ότι κι αν κάνουμε κουβαλάμε πάντα στην καρδιά μας χαραγμένα με πυρωμένο σίδερο αυτά τα τρία γράμματα..

Αγαπητοί συνάδελφοι, επικοινωνήστε με το παρακάτω τηλέφωνο του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και δηλώσετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επίθετο, Σχολείο, Αρ. Ταυτότητας) για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση…
Τηλ: 69 32 78 63 83

Παρακαλούμε να το δημοσιεύσετε στον τοίχο σας και να ενημερώσετε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο…

Μετά Τιμής
Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Repórter to the company kallithea press, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

Related Posts

Απάντηση

Create AccountLog In Your AccountΑρέσει σε %d bloggers: