Το 2018 συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την δημιουργία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.). Τριάντα χρόνια έντονης και συνεχούς δραστηριότητας για την αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα και άλλων δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στοχεύοντας πάντα στην προφύλαξη από την HIV λοίμωξη.

Κάθε χρόνο, αρχής γενομένης τη χρονιά της ίδρυσής της, η Ε.Ε.Μ.Α.Α. διοργανώνει πανελλήνιο συνέδριο όπου γίνεται συνάντηση των ειδικών υγειονομικών όλων των κλάδων για ανταλλαγή απόψεων, παρουσίαση των νεότερων ελληνικών και διεθνών δεδομένων του αφορούν την HIV λοίμωξη αλλά και τον προγραμματισμό των δράσεων που πρέπει να αναλάβει η Ε.Ε.Μ.Α.Α. τα επόμενα χρόνια για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα.

Φέτος, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώνεται το 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani, συνέδριο που λόγω των 30 χρόνων θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Εκδηλωση εδω 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.