Το τριήμερο 21 – 22 – 23 Απριλίου διοργανώνεται online με δυνατότητα Δωρεάν Παρακολούθησης από την Smart Press και με πυλώνες τα περιοδικά It Security & Security Manager το Kορυφαίο Συνέδριο στην Ελλάδα για την Ασφάλεια Πληροφοριών, το Infocom Security και έχετε 3 σημαντικούς λόγους να το παρακολουθήσετε.

  1. 60 και πλέον ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα ενημερώσουν όλους σας – τις δυο πρώτες ημέρες στην ολομέλεια του συνεδρίου – για όλες τις σύγχρονές προκλήσεις σχετικά με την Ασφάλεια Πληροφοριών και θα αναδείξουν πρακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας που οδηγούν στην ενίσχυση της Ανθεκτικότητας των επιχειρήσεων.

  2. 18 Workshops που θα πραγματοποιηθούν την 3η ημέρα του Συνεδρίου  σε δυο Παράλληλα Room διάρκειας 45 λεπτών το κάθε ένα , με εισηγητές ειδικούς και στελέχη εταιριών από τον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων ψηφιακής ασφάλειας – από την Ελλάδα και το Εξωτερικό – μέσα από τα οποία θα εμβαθύνουν σε τεχνολογίες, ολοκληρωμένες λύσεις και πρακτικές εφαρμογές για ευρύ πεδίο σημαντικών πτυχών του IT Security.

  3. 50 Brands εταιριών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη θωράκιση των επιχειρήσεων και την ενδυνάμωση της ασφάλειας τους έναντι όλων των σύγχρονων απειλών. 

Δωρεάν Εγγραφή Παρακολούθησης

Δείτε το πρόγραμμα της 1ης ημέρας – Τετάρτη 21 Απριλίου

Δείτε το πρόγραμμα της 2ης ημέρας – Πέμπτη 22 Απριλίου

Δείτε το πρόγραμμα της 3ης ημέρας – Παρασκευή 23 Απριλίου – WORKSHOPS

Δείτε τις Εταιρίες – Χορηγούς
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.