Ραδιοφωνική Εκπομπή « Digital Nomads » με τον Γρηγόρη Βερροιώτη. Θέμα εκπομπής : πρώτο μέρος αφιερώματος της συνάντησης των μελών του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας ( ΕΛΙΚΑΣ ) που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Γρηγόρης Βερροιώτης συνομιλεί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού της Βουλγαρίας Viktor Stoyanov που άνοιξε το Πρώτο Διασυνοριακό Φόρουμ Στρατηγικής Συνεργασίας στον Τομέα του Πολιτισμού και των Επιχειρήσεων Σόφια-Θεσσαλονίκη 2024 σε μετάφραση της Marina Delivlaeva, έμπειρη αρχισυντάκτης με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας στον κλάδο της συγγραφής και του μοντάζ.

Ειδική στην Ψηφιακή Στρατηγική, Επικοινωνίες, Μετάφραση, Διαχείριση Εκδηλώσεων και Σχέσεις Μέσων και κλείνουμε με μια συνομιλία που έχω με τον Γιάννη Λιόλιο Πρόεδρο του Ελληνο βουλγαρικού συνδέσμου ”Αριστοτέλης γέφυρα πολιτισμού” συνιδρυτής του ιδρύματος Γκέτσεβ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ελληνικού συμβουλίου επιχειρήσεων στην βουλγαρία. Ο κ. Γιάννης Λιόλιος ήταν ο συντονιστής συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας ( ΕΛΙΚΑΣ ) .

ΠΗΓΗ RADIO SDW

Απάντηση