Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκλεισε το 3ήμερο Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης που πραγματοποιήθηκε στις 27,28 & 29 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, Πλ. Κολωνακίου 2, στην Αθήνα. Στις 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής & ψηφιδωτού με Θέμα….’ΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” όπου 20 καταξιωμένοι βραβευμένοι καλλιτέχνες ,γνωστοί αγιογράφοι και εικαστικοί έδωσαν το παρόν και απέσπασαν πολύ κολακευτικά σχόλια. Με συνοδεία μουσικής πιάνου από την γνωστή μουσικό Πουπέτα Λάππα έγινε η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων σε όλους τους καλλιτέχνες. Ακολούθησε μουσική βραδιά και δεξίωση. Τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί, λογοτέχνες, επιστήμονες , ηθοποιοί , πολλά γνωστά ονόματα της Αθηναικής κοινωνίας.

Στις 28 Μαρτίου μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν την Μουσικο-Φιλοσοφική βραδιά του ιστορικού σωματείου “Φίλωνα”, του Πνευματικού Κέντρου του Πειραιά με Πρόεδρο τον Νίκο Σοφιανό και Θέμα ¨Η λογοτεχνία ως αφορμή για φιλοσοφική σκέψη”. Ανάπτυξη του θέματος από τα μέλη της φιλοσοφικής ομάδος νέων, του Σταύρου Σταματίου και Ρωμανού Αναστασίου με συνοδεία μουσικής πιάνου. Έπειτα έγινε ανταλλαγή απόψεων με τους καλεσμένους της βραδιάς Ακολούθησε απονομή τιμητικών επάθλων από τον Πρόεδρο προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση . Στις29 Μαρτίου παρουσιάστηκε η Μουσικο-Ποιητική βραδιά με τη παρουσίαση της 6ης ποιητικής συλλογής της ποιήτριας Νιόβης Ιωάννου “Αντί Οφθαλμού”, εκδόσεις Μανδραγόρας με συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Πουπέτα Λάππα. Το βιβλίο παρουσίασαν η Εύα Στάμου, ψυχολόγος-συγγραφέας και η Τζούτζη Μαντζουράνη, ποιήτρια.

Το 3ήμερο Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης τελεί υπό τήν αιγίδα τού Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με Πρόεδρο τον κ. Νίκο Αγγελή και με υπεύθυνη του Συνδέσμου κ. Ανδριάνα Κουλουμπή

Διοργάνωση- Επιμέλεια Αργυρουλα Pappas Tσιώτα

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

HELLENIC MEDIA GROUP

ER MAG 

Απάντηση