Θέμα: Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή στην έκθεση Interaigis 2024

Ο ΚΟΥΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ 2Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «INTERAIGIS 2024»

Η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων «Κούρος» ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να συμμετάσχει στην «2η Διεθνή Έκθεση Πολιτικής Προστασίας – Ασφάλειας – Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ» που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Απριλίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η έκθεση Interaigis είναι ένα διεθνές και αξιοσημείωτο γεγονός στο οποίο έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί ο κάθε πολίτης και να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες, τον σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και να έρθει σε επαφή με ελληνικές και ξένες εταιρίες και φορείς του δημοσίου που πλαισιώνουν την Πολιτική Προστασία. Η ομάδα μας είχε συμμετάσχει και στην πρώτη έκθεση που είχε πραγματοποιηθεί το 2009. Την οργάνωση της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων έχει η εταιρία ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ, με υπεύθυνο τον Νικόλαο Γ. Διαμαντή Αντιστράτηγο – Υπαρχηγό Π.Σ. ε.α. με την επιστημονική υποστήριξη της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Το περίπτερο του συλλόγου επισκέφθηκαν πολίτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από ξένες χώρες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις μας αλλά και την περίπου τριών δεκαετιών παρουσία και προσφορά μας στην ελληνική κοινωνία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οργανώτρια εταιρία ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε ένα γεγονός που προσελκύει πλήθος κόσμου και συμβάλλει στην εξωστρέφεια.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρία YCP LTD ιδιοκτησίας κ. Γεωργίου Χαλόφτη για την δωρεάν παραχώρηση σημαντικού εξοπλισμού προβολής υλικού σχετικό με τις δράσεις και το έργο μας.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας που με χαρά διέθεσαν τον χρόνο τους να παραστούν στο περίπτερο και να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Απάντηση