Εντυπωσιακά μεγάλη επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε στο περίπτερο της ΠΕΦΦΕΕ που συμμετείχε στην Έκθεση Image Tech & Photovision 2024

Εντυπωσιακά μεγάλη επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε στο περίπτερο της ΠΕΦΦΕΕ που συμμετείχε στην Έκθεση Image Tech & Photovision 2024 η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Π. Φαλήρου στις 5-7 Απριλίου 2024

Πλήθος κόσμου στάθηκε, θαύμασε και συζήτησε τα θέματα των φωτογραφιών του Βασίλη Κουτρουμάνου προέδρου της ΠΕΦΦΕΕ και των μελών της.

Η έκθεση του «Φωτογράφου του Κόσμου» είχε τίτλο «Οι 5 Ήπειροι και η Ήπειρος».Εκτός από τα 40 εκτυπωμένα φωτογραφικά έργα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ,πάνω απο 1000 φωτογραφίες προβάλλονταν σε 3 μεγάλες οθόνες τοποθετημένες στο περίπτερο της ‘Ενωσης.

Συνάδελφοι και λάτρεις της φωτογραφίας ενδιαφέρθηκαν για τις δράσεις της ένωσης, αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα θέματα, φωτογραφήθηκαν και κεράστηκαν ποτά και νόστιμα εδέσματα υπό τη συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών που έπαιξε live ο γνωστός σαξοφωνίστας Γιώργος Μαγουλας.

Το Σάββατο το μεσημέρι η ΠΕΦΦΕΕ πραγματοποίησε με επιτυχία διάλεξη με θέμα «Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» την οποία παρακολούθησαν πολλοί επισκέπτες, μέλη και φίλοι της Ένωσης.

Οι ομιλητές ήταν:

 Γιώτα Αντωνοπούλου, Διευθύντρια του ΠΜΣ και Καθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη, Δημοσιογράφος. Θέμα ομιλίας της: « Ο Εθελοντισμός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΜΜΕ».

 Όλγα Παπακυριακού MSc Νοσηλεύτρια ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Δημοσιογράφος του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, τίτλος εκπομπής της «Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή». Θέμα ομιλίας της «Ο Εθελοντισμός στη ζωή του ανθρώπου»

 Ο Μάνος Σταραμόπουλος, Β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Αθλητικογράφος FIFA UEFA με θέμα ομιλίας του “Ο Εθελοντισμός στον Αθλητισμό: Η Δύναμη της Συμμετοχής”.

 Ο Γιώργος Μποροβηλος,Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης της SUPER LEAGUE,Πρώην πρόεδρός της ,Διεθνής Διαιτητής και Επιχειρηματίας.

_Ο Τάκης Αλεξόπουλος ,Καθηγητής Του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μελος του Δ.Σ του Ιδρύματος και Διευθυντής του προπτυχιακόυ προγράμματος για το SPORTS MANAGEMENT.

_Ο Γιάννης Μαμουζελος Αθλητικός Δημοσιογράφος, Νομικος,Πρώην Αθλητής του Στίβου, Μελος του ΠΣΑΤ και των οργάνων του,παρουσιαστής για χρόνια της Αθλητικής Κυριακής, Διευθυντής για χρόνια στις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ελλάδας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Βασίλειος Κουτρουμάνος, Φωτορεπόρτερ και Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ολο το Δ.Σ και μέλη της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε, ο

Παναγιώτης Σφαέλος,γενικος Γραμματέας της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Διεθνής αναλυτής Γεωπολιτικής. Η

Βίκυ Τσιανίκα Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Θεατρολόγος και MSc Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Ο Βασίλειος Αράπης Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας των Επιστημών,

Ο Εικαστικός Καλλιτέχνης

Θέμης Κοτσυφάκος, τ. Πρόεδρος ΟΛΜΕ.

Η Κωνσταντινα Καμάρα ανωτατο στελεχος της ALPHA BANK.

Η Χριστίνα Γαλανοπουλου αθλητρια,Προεδρος Αθλητικού σωματείου ,υπευθυνη Για αθλητικα πρπγραμματα σε Δήμους και στην περιφερεια Αττικης,Υπευθυνη για το προγραμμα των Ολυμπιακων κυκλων απο μαθητές στην Αρχαία Ολυμπία στην Αφη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2024. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακου Τυπου Γιωργος Κουλουρας. Ο Τακης Τζημας Διοργανωτής της Έκθεσης .Καθηγητής Πανεπιστημίου, Διεθυντης του τμήματος φωτογραφίας και οπτικό ακουστικών έργων του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής ΠΑΔΑ.

Ο Σκηνοθέτης και Διευθυντής Φωτογραφιας Γιώργος Αρβανίτης, ο Χάρης Μπικηρόπουλος ,Δημοσιογραφος και Συγγραφέας.Η γνωστή και Αεικίνητη εθελόντρια του αθλητισμού και όχι μόνο Βιργινία Τσεκερη,Ο Πρόεδρος του φωτογραφικού Σωματείου του Νομού Ηλείας και Φωτογράφος,Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ο Νίκος Αποστολοπουλος Φωτορεπόρτερ, Φωτογράφος καθηγητής Πανεπιστημίου του ΠΑΔΑ, καλλιτεχνικός Διευθυντής σε προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. o Shiratori ( Μορφωτικος Ακόλουθος της Ιαπωνίας ),ο Ευάγγελος Χαραλάμπους συνδιοργανωτης της έκθεσης,η Δήμητρα Μποροβηλου, οι Rec ,η Κατερίνα Τζήκα ,ο Γιαννης θεοδωρακοπουλος πρόεδρος του ΠΣΑΤ (κυριακη στο περιπτερο της ΠΕΦΦΕΕ).Ο Εικονοληπτης της ΕΡΤ ,Γιώργος Αγνίδης .

Φωτογράφοι,Φωτορεπόρτερς,Εικαστικοί,Σκηνοθέτες από όλοι την Ελλαδα.Πρόσωπα της showbiz Γιάννης Γεωργουδάκης και Άγγελος Γεωργουδακης απο το survivor2024

Στο κλείσιμο της εξαιρετικής εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι

Γεώργιος Καμάρας

Αριστείδης Καμάρας Διεθνείς Ποδοσφαιριστές για το ήθος και την αξίας τους.Τις πλακέτες παρέλαβαν:οι Μανος Σταραμόπουλος και Κωνσταντίνα Καμάρα. Πλακέτα δόθηκε και στον πολενικο Ανταποκριτή Σταύρο Ιωαννιδη του ΣΚΑΙ.

Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε γνωστός σαξοφωνίστας, Ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ο οποίος και έδωσε ένα ξεχωριστό μουσικό χρώμα στην εκδήλωση.

Στα περιπτερα του Προεδρου αλλα και της ΠΕΦΦΕΕ μοιράζονταν Αναμνηστικά δώρα Καθ’ολη την διάρκεια της Photovision24

Στα περίπτερα της ΠΕΦΦΕΕ υπήρχαν φωτογραφίες των συναδέλφων Μαριλένας Κατσίνη, Ανδρέα Βούτου, Νικολάου Κουτσοκώστα, Μαρευης Δεναξά, Νεκτάριου Μπότση, Αλέξη Ταμπουρή. Ιδιιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της ένωσης και του ΔΣ που βοηθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αλλά και την Πρόεδρο της εξελεκτικης και δραστήρια φωτογράφο Αγγελικής Δαραβέλα .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωές της έκθεσης, το Περιοδικό Φωτογράφος, τον Τάκη Τζήμα , τον Κώστα και την Ελπίδα Παπαθανασίου για την διάθεση των τηλεοράσεων, την Νάνσυ και την Χριστίνα Καϊναμίση, για τις εκτυπώσεις, την Αθηνά και Νεκτάριο Μπότση για την διάθεση των Κρασιών, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντη Φωτογραφίας Χρήστο Καμπριάνη, τον ΔΗμήτρη Πελέκη, το φωτογραφικό πρακτορείο του Γιώργου Παπαδάκη

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πελέκης , Χρήστος Καμπριανης ,Βαγγέλης Εξαρχος, Μαξιμος Βουτος, Νικος Κουτσοκωστας, Ανδρέας Βούτος, Κάμερα Βίντεο Χάρης Σταματακης .

Επιμελεια εκδηλωσης Βούτος Ανδρέας, Κουτρουμάνος Βασίλειος

Επιπλέον φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο www.papadakispress.gr

Απάντηση