Ξεκίνησε χθές και μέχρι το Σαββάτο, η Interaigis 2024, η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας στο Εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Η έκθεση InterAigis αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία για την προβολή και την παρουσίαση εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα φιλοδοξεί να γίνει ορόσημο των δράσεων του εξοπλισμού και των υπηρεσιών ασφαλείας και πυρασφαλείας καθώς επίσης να αναδείξει και να υπογραμμίσει την πρόοδο στις τεχνολογίες του κλάδου προάγοντας παράλληλα τις συνεργασίες και την αποτελεσματικότητα των δράσεων αυτών.

Προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε ελληνικές αλλά και ξένες εταιρίες να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να αναπτύξουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τις καινοτομίες και τις τάσεις του αύριο.

Η InterAigis φιλοδοξεί να πετύχει την οριζόντια διασύνδεση και επικοινωνία της αγοράς, Ελλάδος, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων με τα μεγαλύτερα ονόματα εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο πανευρωπαϊκά και παγκόσμια.

Η πρόληψη, η μείωση των κινδύνων, η καταστολή και η επέμβαση καθώς και η αποκατάσταση των καταστροφών θα βρουν απαντήσεις και λύσεις δίνοντας ευκαιρίες και προοπτικές στις εταιρίες να αναπτύξουν νέες ολοκληρωμένες στρατηγικές.

Με διεθνείς συμμετοχές και τεράστια απήχηση από την πρώτη κιόλας οργάνωσή της αποτελεί για τα ελληνικά δεδομένα γιορτή της καινοτομίας και επιπλέον μια οργανωμένη προσπάθεια να ανοίξει το κεφάλαιο της Πολιτικής Προστασίας για το μέλλον.

Απάντηση