1η έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”

Ανοίγει την Πέμπτη 11/4 τις πύλες της η 1η έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo” που γίνεται στην ΔΕΘ-HELEXPO μαζί με την έκθεση Freskon.

Η έκθεση, που έχει διαβαλκανικό χαρακτήρα, φιλοξενεί περί τους 100 εκθέτες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, εκπροσώπους λιμένων, εταιρείες υπηρεσιών, material handling, τεχνολογίας για την εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και μεταφορικές υπηρεσίες.

Το 10% των εκθετών προέρχονται από βαλκανικές χώρες, ενώ τουλάχιστον 500 στελέχη επιχειρήσεων από Βοσνία, Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Β. Μακεδονία, Κύπρο, Τουρκία, Ιταλία και Γερμανία έχουν ήδη προ-εγγραφεί για να πραγματοποιήσουν επαφές με τις ελληνικές εταιρείες-εκθέτες.

Η έκθεση θα φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 3μέρου της λειτουργίας της και τα συνέδρια LOGI.C Conferences, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου, στις 14.00, από τον Υφυπουργό Εσωτερικών – Υπεύθυνο Τομέα Μακεδονίας Θράκης, κ. Κωνσταντινίδη.

Το μεσημέρι της Τρίτης 9 Απριλίου, η διοίκηση της Helexpo και οι διοργανωτές της O.MIND CREATIVES παρουσίασαν τους κοινούς στόχους των δύο εκθέσεων σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των media της Β. Ελλάδας.

ΠΗΓΗ https://www.supply-chain.gr/

Απάντηση