Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου — CYIFF 2023 επιστρέφει για 18η χρονιά στη Λευκωσία, τον Νοέμβριο 2023

ΛΕΥΚΩΣΊΑ, ΚΎΠΡΟΣ — Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το πιο αναμενόμενο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, καθώς το International Film Festival — Golden Aphrodite CYIFF επιστρέφει με την 18η έκδοσή του, που θα διαρκέσει από την 1η έως την 5η Νοεμβρίου 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Λευκωσία, σε μια γιορτή της τέχνης του κινηματογράφου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε κόσμους φαντασίας και συναισθημάτων.

Από την 1η έως την 4η Νοεμβρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανές προβολές μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών, κινούμενων σχεδίων, ντοκιμαντέρ, και ταινιών μυθοπλασίας. Οι ίδιοι οι σκηνοθέτες θα βρίσκονται στην εκδήλωση, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για συνεντεύξεις και συζητήσεις με το κοινό.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.cyprusfilmfestival.org

Ημερομηνίες: 1–4 Νοεμβρίου 2023

Τοποθεσία: Melina Merkouri Municipal Hall, Οδός Αθηνάς, Λευκωσία 1016, Κύπρος

Το αποκορύφωμα του Φεστιβάλ είναι η τελετή των Βραβείων Χρυσή Αφροδίτη, θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου 2023 στο Κινηματοθέατρο Παλλάς, για να αναδείξει την κινηματογραφική αριστεία και τις καλύτερες ταινίες πρόσφατης παραγωγής. Παρουσιάζουν οι Μάριος Σαρπέτσας και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Απάντηση