Τα αποθέματα αίματος της χώρας μας έχουν ελαττωθεί σημαντικά, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Τα αποθέματα έχουν μειωθεί κατά 20-25%, αυξάνοντας τους κινδύνους για τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έγινε γνωστό ότι υπάρχει άμεση ανάγκη σε αίμα για τα μεταγγιζόμενα παιδιά και λόγω καλοκαιριού. Για αυτό τον λόγο ο Σύλλογος Εθελοντών Προασπίζω οργανώνει άμεσα την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία που είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 09:00-14:00 στην Αργυρούπολη, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε3, στο ίδρυμα του Καλού Σαμαρείτη, σας καλεί να προσφέρετε αγάπη και μια σταγόνα ελπίδας, σε όσους το χρειάζονται πραγματικά.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.