Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού                                       Αθήνα, 26 Απριλίου 2018

Αγ. Μελετίου 29, Αθήνα

Τηλ. 6972154700

Πληροφορίες: Βιργινία Γεωργιοπούλου

e-mail: info@simetexo.gr

web: www.simetexo.gr

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: «AEGEE Αθήνα», «AIESEC HELLAS»,  «ΕΔΡΑ», «Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ», «Νέα Ακρόπολη», «PRAKSIS», «Ευρωπαϊκή Έκφραση», «Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA»

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ:

Στάση Ζωής για όλους μας!!!

Μια ημερίδα για την ανανέωση του εθελοντισμού μας.

 

 

Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού διοργανώνει για 15η χρονιά ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού.

Στην προσπάθειά μας για τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντισμού, θα θέλαμε να σας καλέσουμε στη φετινή αντίστοιχη εκδήλωση.

 

Η 15η ημερίδα Εθελοντισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 10.00 μέχρι τις 19.00.

 

Η Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας 60 εθελοντικών οργανώσεων, είναι ανοικτή σε επιπλέον συμμετοχές εθελοντικών οργανώσεων προκειμένου για την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού στο ευρύ κοινό.

Σε κάθε ημερίδα πραγματοποιείται έκθεση δράσεων των συμμετεχόντων φορέων, ενημερωτικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικά δρώμενα.

Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, ο κατάλληλα επιλεγμένος χώρος, και η συμμετοχή των οργανώσεων με διάφορους σκοπούς – αλλά με κοινό στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού- φέρνει όσους μας επισκέπτονται σε άμεση επαφή μαζί μας, γνωρίζοντάς τους το έργο μας, τις ιδέες μας, την αγάπη για τον εθελοντισμό.

Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας που όλοι φέρουμε εφαρμόζοντας το ιδεώδες του Εθελοντισμού με καθημερινή δράση, θεωρούμε πως συμμερίζεστε την ανάγκη για συνέχεια στη προώθηση της ιδέας του Εθελοντισμού.

 

Για την συμμετοχή του οργανισμού σας στην ημερίδα μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που σας επισυνάπτουμε και να μας την αποστείλετε συμπληρωμένη μέχρι τις 27-4-2018

 

Με εκτίμηση

Βιργινία Γεωργιοπούλου

Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού

 

Εκπρόσωπος  του διοργανωτή «Νέα Ακρόπολη»

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.