Η HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΞΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13 Ναυτιλιακού Συνεδρίου που διοργάνωσε η Ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economies και το Ινστιτουτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής.

Σε έναν Μαραθώνιο 5 ωρών και 25 λεπτών, 11 διακεκριμένοι ομιλητές από όλη την Ναυτιλία, μοιράστηκαν τις σκεψεις τους και τους προβληματισμούς τους πάνω στο θέμα «Ναυτιλία στην μετά Covid εποχή»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 505 μοναδιαίους συμμετέχοντες ( επίσημη καταγραφή YouTube) και τους 6 αποκλειστικούς χρυσούς και πλατινένιους χορηγους μας, που υποστήριξαν για άλλη μία φορά την διοργάνωση του συνεδρίου μας.

Για όσους το χάσανε μπορείτε να δείτε το βίντεο του συνεδρίου 5 ωρών και 25 λεπτών, διαλέγοντας το session που σας ενδιαφέρει στο

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.