ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

1η Ημερίδα Τηλεπισκόπησης και Διαστημικών Εφαρμογών

1η Ημερίδα Τηλεπισκόπησης και Διαστημικών Εφαρμογών

Η Επιτροπή Τηλεπισκόπησης και Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΤΔΕ) της ΕΓΕ (Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας) διοργανώνει την 1η Ημερίδα Τηλεπισκόπησης στις Γεωεπιστήμες.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 21 Φεβρουαρίου 2018 και μεταξύ 09:00-16:00.
Ο χώρος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (ΧΠΑ), Θησέως (Ελ. Βενιζέλου) 70, Αθήνα 17671 .


Η Ημερίδα αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Επιτροπής Τηλεπισκόπησης και Διαστημικών Εφαρμογών για το έτος 2018. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούν συμπεράσματα και αποτελέσματα στην πρωτοπορία της επιστημονικής έρευνας σήμερα στην Ελλάδα.
Προσκαλούμε ιδιαίτερα φοιτητές, νέους επιστήμονες και ερευνητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να υποβάλλουν εκτεταμένες περιλήψεις. Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων είναι η 7 Φεβρουαρίου 2018.

http://etde.space.noa.gr/

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account