*Το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση

Παρασκευή 16 Μαρτίου


09:00 – 09:30 | 
Προσέλευση – Εγγραφές

 09:30 – 10:00 | Έναρξη – Χαιρετισμοί

10:00 – 12:00 |  1η ενότητα

Οι Σύγχρονες Προκλήσεις για την Ασφάλεια – Επιστημονική, Ερευνητική και Επιχειρησιακή Προσέγγιση

Η αναγνώριση, η αξιολόγηση και η διαχείριση των κινδύνων στο σύγχρονο περιβάλλον, δημιουργούν σήμερα μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις για το τομέα της ασφάλειας και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας και υλοποίησης στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων αντιμετώπισης, όλων αυτών των ετερόκλητων μεταξύ τους απειλών. Οι ομιλητές της 1η ενότητας θα αναδείξουν αυτές τις προκλήσεις που προέρχονται από ένα ευρύτατο φάσμα κινδύνων και θα διατυπώσουν τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης και αντιμετώπισης αυτών.

12:00 – 12:30 | Διάλειμμα – Καφές

12:30 – 14:30 | 2η ενότητα

Αναβάθμισης της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας στην Παροχή Υπηρεσιών και Τεχνολογικών Έργων για την Ασφάλεια

Οι σημερινές συνθήκες με τους πολυσύνθετους κινδύνους, οδηγούν σε αυξημένες ανάγκες προστασίας για τις δημόσιες υποδομές, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, αλλά και ευρύτερα για όλους τους πολίτες και την κοινωνία. Ο ιδιωτικός τομέας αλλά και όλοι όσοι καλούνται να υπηρετήσουν τον τομέα ασφάλειας σε όλες τις εκφάνσεις του οφείλουν να ενισχύσουν την ποιότητα των υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και των τεχνολογιών που προσφέρουν. Με ποιο τρόπο και με ποια μέσα θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος αυτός θα μιλήσουμε στη 2η ενότητα του συνεδρίου.

14:30 – 15:00 | Διάλειμμα – Ελαφρύ γεύμα

15:00 – 17:00 | 3η ενότητα

Η Διαχείριση της Ασφάλειας σε Υποδομές Υψηλών Απαιτήσεων

Είτε τις ονομάζουμε κρίσιμες, είτε ζωτικής σημασίας, είτε υψηλών απαιτήσεων, είναι γεγονός ότι υπάρχουν υποδομές, η λειτουργία των οποίων είναι κομβικής σημασίας και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής σε ότι αφορά την προληπτική ασφάλεια, αλλά και την άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες. Για τις απαιτήσεις και τη διαχείριση της ασφάλειας στις κρίσιμες υποδομές και σε εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων, θα αναπτύξουν την προσέγγιση τους ειδικοί επιστήμονες, επιχειρησιακά στελέχη, αλλά και άνθρωποι που ασκούν διοίκηση ως security managers σε αυτούς τους οργανισμούς.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.