ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Φωνές απ το λιμάνι – νέα κυκλοφορία από την SYMMETRIC Records.

 

4η κυκλοφορία για την νεοσύστατη Symmetric Records, του μουσικού και παραγωγού  Bob Katsionis είναι ενα άλμπουμ ελληνόφωνου ρόκ με τίτλο “Φωνές Απ’το Λιμάνι” της ομώνυμης μπάντας.

Οι Φωνές Απ’το Λιμάνι, σχηματίστηκαν το 1998 όταν οι Πάνος Μακρής (Φωνή), ο Βασίλης Περγάμαλης (Τύμπανα), ο Γιάννης Νομικός (Κιθάρα) και ο Πολυχρόνης Καμπύλης (μπάσο), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον θέλοντας να δημιουργήσουν την κοινή τους μουσική. Μέχρι το 2007 έγραψαν ένα μεγάλο αριθμό τραγουδιών που έμελε να μη βρουν ποτέ το δρόμο προς το ακροατήριο μίας και η μπάντα διέλυσε, ενώ τα μέλη τους διατηρούν έως και σήμερα άριστες σχέσεις.

Το 2017 Ο Πάνος Μακρής νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί αυτά τα τραγούδια που δεν είχαν ηχογραφηθεί σε δίσκο, θέλησε να ξαναενώσει τις Φωνές απ’ το λιμάνι με σκοπό τα Live αλλά και την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ. Στην τρέλα αυτή, αλλά και στην αγάπη του για την

μουσική, τον ακολουθεί o Βασίλης Περγάμαλης (παλιό μέλος) και τα νέα μέλη Δημήτρης Χιώτης (Μπάσο) και ο Στάθης Ευσταθιάδης (Κιθάρα) με τον οποίο είχε συνεργασθεί ο Πάνος στο πρώην συγκρότημα του Πάνινες Κούκλες. Η μπάντα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Θάνου Σφενδουράκη (Κιθάρα)

Η μπάντα έρχεται σε επαφή με τον Bob Katsionis και άμεσα ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ με αυτές να ολοκληρώνονται τον Φεβρουάριο του 2018.

Τον Μάρτιο ο ίδιος φιλμάρει και το πρώτο βιντεοκλιπ για το ομότιτλο τραγούδι της μπάντας στο Fabric Audio Studio στον Πειραιά που μπορείτε να δείτε εδώ:

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 18/05/2018 από την Symmetric Records και θα είναι εξ’ολοκλήρου διαθέσιμος σε όλα τα μεγάλα streaming services αλλά και στο Bandcamp απ’οπου θα μπορούν οι ακροατές και να παραγγείλουν το CD εδω:

https://fonesaptolimani.bandcamp.com/

Line Up:

Πάνος Μακρής φωνή

Βασίλης Περγάμαλης τύμπανα

Δημήτρης Χιώτης μπάσο

Στάθης Ευσταθιάδης κιθάρα

Θάνος Σφενδουράκης κιθάρα

 

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Create AccountLog In Your Account