ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Φονικός Ερωτας Φονική Αγάπη η διλογία της συγγραφέως Χαράς Νίκα

 

 

Λιγα λογια για την Συγγραφέα

Η Νίκα Χαρά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη 24/05/1977. Με πατέρα από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης και μητέρα από τη Συκιά Χαλκιδικής, γρήγορα φάνηκε από ποιον τόπο επηρεάστηκε.
Το φως, ο ήλ

ιος και η θαλάσσια αύρα του τόπου καταγωγής της μητέρας της γέννησαν έναν άνθρωπο φωτεινό, δραστήριο, γενναιόδωρο, εξωστρεφή και με έκδηλη την καλλιτεχνική του ανησυχία.

Έκανε σπουδές στην Ψυχολογία και δεν ήταν λίγες οι φορές που πρόσφερε με χαρά τις υπηρεσίες της εθελοντικά.

Συμμετείχε ως συνοδός σε κατασκηνώσεις με Α.Μ.Ε.Α.. Ήταν μέλος της SFERA, ενός φορέα που αναλάμβανε τη φιλοξενία νέων από άλλες χώρες και τη γνωριμία αυτών με την ελληνική κουλτούρα.

Ο εθελοντισμός της όμως πέρασε και τα σύνορα της Ελλάδας φτάνοντας στο Bergamo της Ιταλίας. Με ένα πρόγραμμα της Γ.Γ.Ν.Γ. και μέσω του φορέα PRAXIS πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε ένα Κέντρο Ψυχικής Υγείας, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα στο Πανεπιστήμιο.

Καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τον ευρωπαϊκό εθελοντισμό της δόθηκε η ευκαιρία μέσα από ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα να μεταφέρει την εμπειρία της στην Ελλάδα, δημιουργώντας έναν χώρο συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης στις Σέρρες, με αρωγό τον φορέα PRAXIS. Επίσης συνέχισε την επιμόρφωσή της στη Συμβουλευτική, παρακολουθώντας μαθήματα σε κολέγιο της Θες/νίκης για την κατάκτηση ενός HND.

Τα τελευταία 10 χρόνια επιτελεί ένα σημαντικό έργο δουλεύοντας με παιδιά, που αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα.

Η συγγραφή ήταν πάντοτε, ακόμα και από την παιδική της ηλικία, το καταφύγιό της. Έγραφε απλά δοκίμια μέχρι ολοκληρωμένα σενάρια. Ήταν ένας τρόπος να δραπετεύει από την πραγματικότητα, ανοίγοντας μια φανταστική πόρτα σε αυτήν.

Το πρώτο της βιβλίο, που έχει ήδη εκδοθεί είναι ο «Φονικός Έρωτας», που έρχεται τώρα να ολοκληρωθεί με το δεύτερο βιβλίο της διλογίας, τη «Φονική Αγάπη»

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account