Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΓΕΣ και ΕΛΤΑ – Τελετή Εγκαινίων Εκσυγχρονισμένου 1020 Στρατιωτικού Ταχυδρομικού Γραφείου

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο Στρατόπεδο «Παπάγου», υπογράφηκε, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Στρατού Ξηράς και των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), για θέματα που αφορούν στην προώθηση/διάθεση των φιλοτελικών προϊόντων και υπηρεσιών στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς, καθώς και την έκδοση ειδικών επετειακών και προσωπικών γραμματοσήμων. Το Μνημόνιο υπεγράφη από τον Διευθυντή του Β΄ Κλάδου του ΓΕΣ, Υποστράτηγο Λεωνίδα Κακαβά και τον Γενικό Διευθυντή των ΕΛΤΑ κ. Σάββα Δάνδολο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε τελετή εγκαινίων του 1020 Στρατιωτικού Ταχυδρομικού Γραφείου (1020 ΣΤΓ), που λειτουργεί στο ΓΕΣ, το οποίο εκσυγχρονίστηκε με αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά συστήματα διακίνησης και διαχείρισης ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Με γνώμονα τη μέριμνα για το έμψυχο δυναμικό, το ΓΕΣ συνεχίζει με αμείωτη ένταση, να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις, που σκοπό έχουν την ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του προσωπικού του.

#ΕλληνικόςΣτρατός#HellenicArmy#Μεριμνούμε#WeCare

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.