Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων συνεχίζοντας την πολυετή οικολογική του παράδοση, επαναλαμβάνει τους ετήσιους υποβρύχιους καθαρισμούς, με τον καθαρισμό για δεύτερη χρονιά του Λιμανιού της Αρτέμιδας (Λούτσας) Αττικής, προσκεκλημένος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και της Ένωσης Πελοποννησίων Αρτέμιδος .

Στην κατάδυση θα συμμετέχουν μόνον Βατραχάνθρωποι μέλη μας και φίλοι πτυχιούχοι Αυτοδύτες, εφ’ όσον όλοι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και συντηρημένοι επαρκώς.
Η συγκέντρωση της ομάδας και των υλικών θα γίνει περί τις 09.30 στα γραφεία του Συνδέσμου στην πλαζ Φρεατύδας στον Πειραιά και ακολούθως στις 10.30 στο Λιμάνι της Αρτέμιδας.
Οι αυτοδύτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία του διπλώματός τους. Ο ΣΕΒ έχει σετ φιαλών κατάδυσης και ρυθμιστών πίεσης. Καλό είναι όσοι καταδυθείτε να φέρετε και δικά σας υλικά, εφ’ όσον τούτο απαιτηθεί, αναλόγως του τελικού αριθμού καταδυομένων.

εκδηλωση εδω

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.