Στα Τ.ΕΝ.ΕΦ. εκπαίδευση δεν κάνουμε μόνο στο πεδίο, αλλά και με όποιο άλλο τρόπο η Πατρίδα μας το ζητήσει. Χαρούμενοι διότι βρεθήκαμε ξανά στο φυσικό μας μέρος, στις 27/9/18 έλαβε χώρα επίσκεψη-εκπαίδευση Ενεργών Εφέδρων στον Ειδικό Διακλαδικό Λόχο/ΠΒΧ στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου.

Η όλη εκπαιδευτική δραστηριότητα διεξήχθη σε κλίμα εξαιρετικό μεταξύ Εφέδρων και ενεργού Στρατού αλλά και των Εφέδρων μεταξύ τους από 3 διαφορετικούς συνδέσμους της Αττικής και της Κορινθίας (Τ.ΕΝ.ΕΦ. – Ε.Τ.Ε.Ε.Δ. – Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο.). Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τούς συμμετέχοντες οι οποίοι με πνεύμα αυτοθυσίας (όπως πάντα άλλωστε) προσέτρεξαν σε ένα κάλεσμα πού έγινε μία ημέρα καθημερινή και εργάσιμη.

Πρέπει να εκφράσουμε δε οπωσδήποτε και τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Διοικητή και τα Στελέχη της εν λόγω μονάδας για την αρίστη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία όπως επίσης και την υπερηφάνειά μας διότι γίναμε μάρτυρες για ακόμη μία φορά του υψηλού επίπεδου του ΕΣ.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.