lenakyropoulos@gmail.com

Καλησπέρα σας, το P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του χάρτη, κάπου στο μακρινό, αλλά άκρως γοητευτικό Ιράν, για να συναντήσει τον Καθηγητή και Επιστήμονα Πυρηνικής Τεχνολογίας, Mehran Tavakoli Keshe με κύριο τομέα εξειδίκευσης τον έλεγχο συστημάτων τεχνολογίας αντιδραστήρων.  Όπως λέει και ο τίτλος , “Το 2020 το μέλλον της διαστημικής τεχνολογίας του πλάσματος είναι εδώ με το ”Enhancement space unit”. Το τι είναι αυτό θα το ανακαλύψουμε στη συνέχεια του άρθρου. Ανάμεσα στις άλλες του τόσο χαρισματικές ιδιότητες, ως επιχειρηματίας, ερευνητής, ο σημερινός καλεσμένος είναι και συγγραφέας τριών πολύ επιτυχημένων επιστημονικών συγγραμμάτων που είναι άρρηκτα συνυφασμένα με την επιστήμη του διαστήματος και άλλα διαστημικά φαινόμενα. Στο βιβλίο του η καταγωγή του Σύμπαντος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

“Η δημιουργία ενός νέου σύμπαντος είναι τόσο απλή, όσο η δημιουργία ενός ατόμου που προκύπτει από τη διαίρεση του από τα νετρόνια, έτσι τα σύμπαντα προκύπτουν από διαιρέσεις μεγαλύτερων  συμπαντικών κόσμων, όπως την ίδια λογική θα ακολουθήσει και το συμπαντικό μέλλον του ανθρώπου”.

Ο Μ.Τ. Κέσε, ακολούθησε την επαγγελματική διαδρομή του πατέρα του, που ως Μηχανικός ακτίνων-Χ του μετάδωσε την αγάπη του για τις θετικές επιστήμες και τον κόσμο της ακτινοβολίας και της Πυρηνικής Επιστήμης. Το 1981 αποφοίτησε από το Queen Mary College, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε ένα σύστημα ραδιενεργού αντιδραστήρα, χρησιμοποιώντας ως καύσιμη ύλη το υδρογόνο, για την παραγωγή βαρύτητας και ενέργειας, ο οποίος αποδείχτηκε άκρως ασφαλής. Αντιπρωτόνια και αντιυδρογώνα κυριαρχούν στο Σύμπαν και παρουσιάζουν εξωλογικές πραγματείες. Εξιτόνια και οπές έχουν την τιμητική τους, σε έναν κοσμικό υπερεγκέφαλο που χωράει μέσα του άγνωστες πλευρές της διαστημικής τεχνολογίας και την παρουσιάζει ως τη νέα μελλοντική υπαρκτή δυνατότητα. Όπως πρέσβευε ο Ηράκλειτος, “η φύση αγαπά να κρύβει τον εαυτό της”.  Κάτι που από ότι θα δείτε παρακάτω, δεν ισχύει στην περίπτωση του σημερινού καλεσμένου μας. Έτσι για την ιστορία, το 2016 ο  Καθηγητής Keshe άρχισε να δέχεται αιτήσεις για εκπαίδευση αστροναυτών. Όλη η βάση της μελέτης του ανάγεται στη χρησιμοποίηση μορφών της ύλης , τα GANS που ενώ τροποποιούνται στον πυρήνα της σύστασής τους, ωστόσο διατηρούν χαρακτηριστικά που τα βοηθούν να μεταβάλλονται διαδραστικά με σύμμαχό τους τη μαγνητική συμπεριφορά  του πλάσματος.

 

Τι είναι όμως το πλάσμα;

Σύμφωνα με το wikipedia:

Τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία ονομάζουμε πλάσμα την κατάσταση της ύλης στην οποία αυτή δεν λαμβάνει συγκεκριμένο όγκο και σχήμα που να οφείλεται στην ίδια (όπως συμβαίνει στα αέρια), και επιπλέον βρίσκονται ελεύθερα και όχι σε μοριακούς δεσμούς τα ηλεκτρικά φορτισμένα ατομικά της σωματίδια (ιόντα και ηλεκτρόνια). Υπάρχουν τρεις τουλάχιστον ορισμοί του πλάσματος:

  • Πλάσμα είναι ιονισμένο αέριο[1] σε θερμοκρασία, περίπου, 109 βαθμών Kelvin.
  • Πλάσμα είναι ένα μερικώς ιονισμένο αέριο, δηλαδή ένα αέριο στο οποίο κάποια (αλλά όχι όλα) από τα σωματίδια από τα οποία αποτελείται είναι ιόντα και ηλεκτρόνια. Το μερικώς ιονισμένο πλάσμα μπορεί να έχει πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία από το πλήρως ιονισμένο πλάσμα, για παράδειγμα της τάξης των 500 βαθμών Κελσίου. Τα ηλεκτρόνια σε ένα μερικώς ιονισμένο πλάσμα είναι πολύ πιο «θερμά» και δεν βρίσκονται σε θερμική ισορροπία με τα υπόλοιπα σωματίδια του αερίου. Ο βαθμός ιονισμού εξαρτάται από τη θερμοκρασία (και αντίστροφα) σύμφωνα με την εξίσωση Saha.
  • Πλάσμα είναι η κατάσταση της ύλης η οποία αποτελείται από ελεύθερα ιόντα και ηλεκτρόνια.

Ο ένας ορισμός θεωρεί το πλάσμα μορφή αερίου, ενώ ο άλλος το κατατάσσει ως την τέταρτη κατάσταση της ύλης (οι υπόλοιπες τρεις είναι η στερεή, η υγρή και η αέρια). Το πλάσμα διαφέρει από ένα μη-ιονισμένο αέριο. Σχηματίζεται όταν ένα αέριο γίνει πολύ θερμό με αποτέλεσμα ηλεκτρόνια να δραπετεύσουν από το άτομό τους και να γίνονται ελεύθερα (ελεύθερα ηλεκτρόνια). Το πλάσμα συνίσταται επομένως από ελεύθερα ηλεκτρόνια και ιόντα (άτομα ή μόρια που έχουν χάσει ή αποκτήσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια), και είναι υπεριονισμένη κατάσταση της ύλης. Το πλάσμα μπορεί να προκύψει από ένα αέριο στο οποίο έχει δοθεί αρκετή ενέργεια για να αποχωριστούν τα άτομα από τα ηλεκτρόνιά τους (ιονισμός) ώστε να παραχθεί ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια.

GANS TECHNOLOGY

Για να αντιληφθούμε τη λειτουργία της νέας τεχνολογογίας των GANS, ας παρακολουθήσουμε το παρακάτω video:

Μετά την κατηγοριοποίηση της ύλης, σε υγρή, αέρια και στέρεη μορφή, υπάρχει και η υπό κατηγοριοποίηση της σε νάνο – GANS και άλλες παρόμοιες μορφές με επικυρίαρχο το ρόλο του πλάσματος. Πρόκειται για νανοσωματίδια του “στερεού αερίου”, όπως για παράδειγμα το οξείδιο του ψευδαργύρου ή οξείδιο του χαλκού, των οποίων η χημική σύσταση εκλαμβάνεται και ως στερεά. Η κατάσταση Nano ενός αερίου στη μαγνητική βαρυτική πλασματική του κατάσταση, περιγράφει την περιστροφή του γύρω από μαγνητικά ενεργειακά πεδία πλάσματος, όπως και ο Ήλιος. Ένα κοντέινερ GANS, για να καταλάβουμε τα μεγέθη, περιέχει ουσιαστικά εκατομμύρια Ήλιους μέσα σε αυτό. Γνωρίζουμε τώρα ότι το GANS είναι μια άλλη κατάσταση ύλης σε επίπεδο ατόμων.

Το GANS είναι μια νέα ρευστή κατάσταση της ύλης, που ανακαλύφθηκε από τον M.T. Κέσε και σχετίζεται με το ασύλληπτο σύμπαν της νανοτεχνολογίας. Σε αυτήν την κατάσταση της ύλης, ”ένα μόριο των GANS αλλάζει σύσταση και μετατρέπεται σε Nano -προέκταση του εαυτού του, ώστε να εμφανίζεται ως στερεά κατάσταση της ύλης”!

Αυτή τη στιγμή, ο καθηγητής Mehran Tavakoli Keshe, ηγείται ενός έργου που σχετίζεται με ένα πυρηνικό σύστημα που έχει, εν τη γενέσει του μέχρι σήμερα, ως βάση του το “πλάσμα”. Αυτό περιλαμβάνει το σχεδιασμό συγκεκριμένου τύπου καύσιμης ύλης που κατά τις πειραματικές δοκιμές προέκυψε η απολύτως ασφαλής πρακτική εφαρμογή του. Ο ίδιος ο Καθηγητής και η ομάδα του έχουν επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του πλήρους όγκου της τεχνολογίας που απαιτείται, ώστε το συγκεκριμένο πυρηνικό σύστημα να εισαχθεί επιτυχώς τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στη βιομηχανία. Οι γνωστικές ιδιότητες που σχετίζονται με αυτήν την τεχνολογία λαμβάνουν χώρα στο Ίδρυμα Stichting the Keshe, όπου μέσα από φάσμα πολύπλευρων επιστημονικών ερευνών και μελετών άνω των 40 ετών, ο Mehran Tavakoli Keshe είναι σε θέση σήμερα, να παρουσιάσει την τεχνολογία του μέλλοντος υπό το πρίσμα της διαστημικής οπτικής και της νανοτεχνολογίας.

Εδώ και λίγο καιρό, ανακοινώθηκε επίσημα η σύμπραξη τριών οργανισμών, που συνθέτουν το επιστημονικό ανθρώπινο μωσαϊκό ανάμεσα στο Ιράν, την Κίνα και την Αυστρία για τη δημιουργία ενός καινοτόμου τεχνολογικού προϊόντος μέσω της νάνο- επιστήμης, το οποίο αναμένεται να φέρει μεγάλη ανατροπή σε πολύπλευρους τομείς του ιατρικού γίγνεσθαι. Το ”Enhancement space unit” ήρθε ως πανάκεια για να αποσυμφορήσει την ανθρωπότητα από τον πόνο της σωματικής, αλλά και ψυχικής υγείας και να επιφέρει την εναρμόνιση του ανθρώπινου οργανισμού σε πλήρη ισορροπία με το μηχανισμό της ανθρώπινης λειτουργίας σε συνάρτηση με τη λειτουργία του μηχανισμού του περιβάλλοντος.

Το 2020 το μέλλον της διαστημικής τεχνολογίας του πλάσματος είναι εδώ με το ”Enhancement space unit”

Πέραν της αναδόμησης των βιολογικών ιστών του ανθρώπινου οργανισμού που υπόσχεται, ο εμπνευστής τους φέρεται να υποστηρίζει ότι υπάρχει και η “διαστημική” αντίληψη της συναισθηματικής ενσυναίσθησης και ότι το συγκεκριμένο σύστημα “θεραπεύει” και το “συναισθηματικό σύμπαν” του ανθρώπου. Επαναφέροντάς το σε πλήρη ισορροπία εναρμονίζεται, τόσο με εξωγενείς, όσο και με ενδογενείς παράγοντες.

Το 2020 το μέλλον της διαστημικής τεχνολογίας του πλάσματος είναι εδώ με το ”Enhancement space unit”

Μα τι ακριβώς κάνει αυτή η νέα ιατρική πρόταση νανοτεχνολογίας;

Εύλογα θα μπορούσε ο καθένας μας να διερωτηθεί. Σύμφωνα λοιπόν με τις επιστημονικές μελέτες ετών, η νέα εξελικτική τεχνολογία της “Universal Enhancement Spaceship” είναι η ενσωμάτωση της νέας επιστήμης και τεχνολογίας  των ουσιών πλάσματος GANS,  η οποία ενισχύει τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού σε συνάρτηση με το περιβάλλον. Η νέα τεχνολογία ισχυροποιεί τις λειτουργίες  του οργανισμού μέσω του πλάσματος και επιτρέπει στο σώμα να  αναγεννηθεί και να επιστρέψει στη φυσική του ισορροπημένη κατάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε κύτταρο να βρει τη φυσική του ισορροπία και να αναπτύξει δυνάμεις του φυσικού του πεδίου.

Επιπρόσθετα, ο Καθηγητής Πυρηνικής Επιστήμης, Mehran Tavakoli Keshe , διαθέτει έναν εξωλογικό για τα δικά μας δεδομένα νου, ασύλληπτης ευφυΐας, διακρίνεται και για τις ολιστικές του πεποιθήσεις για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και με ισονομία και δικαιοσύνη μίας συλλογικής συνειδητότητας. Πριν 2 μήνες πραγματοποιήθηκε στο Lintz της Αυστρίας και η πρώτη έκθεση για το κοινό, όπου έκανε την πρεμιέρα του στον κόσμο της νανοδιαστημικής βιομηχανίας και του inteligent design. Μία υπέρλαμπρη έκθεση, όπου οι ισχυροί ηγέτες του κόσμου, επιχειρηματίες, πολιτικοί, επιστήμονες, επενδυτές κρατών και ισχυρά Lobby, συμμετείχαν παραγωγικά στην επιτυχημένη εκδήλωση.

Το 2017, ο Mehran Tavakoli Keshe παραβρέθηκε σε μία εκδήλωση Yogi, στην Ιταλία και στο Βουκουρέστι, όπου και ανέπτυξε τη δική του κοσμοθεωρία. Παρατηρώντας την αλληλοεπιδραστική σχέση των σωμάτων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι και το ανθρώπινο σώμα δομείται από τον ίδιο μηχανισμό λειτουργίας, όπως και το σύμπαν, και διαθέτει την ίδια αντιληπτική ικανότητα. Έτσι, μέσα από τον ιδιόμορφο τρόπο που διαστέλλεται και συστέλλεται το σύμπαν, με τη βοήθεια από ενός ιδιαίτερου τύπου διαλογισμού, γίνεται επαναφορά και των λειτουργιών της συναισθηματικής “σωματοδομής”.  Ο Καθηγητής Mehran Keshe, Άνθρωπος με βαθιά εν συναίσθηση, μάχεται και παλεύει για το καλό της ανθρωπότητας.

Τα υψηλού επιπέδου προϊόντα διαστημικής νανοτεχνολογίας με βάση το πλάσμα, δεν έχουν καθόλου ευκαταφρόνητη τιμή και εν δυνάμει πελάτες τους αναμένονται να είναι Κυβερνητικοί κρατικοί μηχανισμοί και φυσικά μεγιστάνες ανά τον κόσμο. Επικοινώνησα μαζί με τον καθηγητή πριν από 2 μέρες, καθώς και με στελέχη της ομάδας του, και το προσεχές διάστημα αναμένεται μία γιγαντιαία συμφωνία με ιατρικό κολοσσό του Αραβικού Κόσμου. Μία από τις ερωτήσεις που του έθεσα, κατόπιν και του 3ωρου εισαγωγικού webinar που διοργάνωσε, ήταν η εξής:

Δε φοβόσαστε για τη ζωή σας; Από τη στιγμή που αυτού του είδους προϊόντα νανοτεχνολογίας με βάση το πλάσμα θα βγουν στην ιατρική αγορά, δε θα έχετε αυτομάτως τις φαρμακευτικές εταιρείες απέναντί σας;

Αφού χαμογέλασε ήρεμος μου απάντησε :

Όχι αγαπητή μου k. Kyropoulos, δεν σκεφτόμαστε ανταγωνιστικά, αλλά συναγωνιστικά. Προσφέρουμε μία νέα τεχνολογία και εισάγουμε την καινοτόμο ιατρική πρόταση που θα διευκολύνει το έργο πολλών πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας να στοχεύσουν σε μία πιο ανθρωποκεντρική οπτική σε ερευνητικό και πρακτικό επίπεδο. Ομολογώ, ότι τόσο ο Καθηγητής, όσο και οι συνεργάτες του με εξέπληξαν ευχάριστα, αλλά με προβλημάτισαν για το τι έρχεται στο μέλλον. Μήπως, το μέλλον είναι ήδη εδώ;

 

 

Με αγάπη,

Lena Kyropoulos and Personalities Team

 

Υ/Γ. Ευχαριστούμε τον  Καθηγητή , Mehran Tavakoli Keshe, για την άδεια χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού.

ΠΗΓΗ https://www.politispress.gr/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.