Το hellenic media group Χορηγός Επικοινωνίας του Off Road Adventure Festival λίγα λογία για το festival

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κοινό που ζει, εργάζεται ή διασκεδάζει στη φύση μπορεί να βρει όλα όσα τον ενδιαφέρουν, στην μεγαλύτερη διοργάνωση οχημάτων SUV & 4×4 καθώς και outdoor εξοπλισμού.
Τα οχήματα SUV (Sport Utility Vehicles) ή “ελεύθερου χρόνου” όπως ονομάζονται, βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση του αγοραστικού κοινού γιατί εξασφαλίζουν άνεση στην πόλη και ευχέρεια μετακίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές. Μικρά, μεσαία και μεγάλα SUV, με ή χωρίς σύστημα τετρακίνησης γίνονται όλο και περισσότερο ο αγαπημένος σύντροφος του σύγχρονου Έλληνα στην πόλη, στην ύπαιθρο, στην παραλία ή στο βουνό, εκεί που τον οδηγεί -στον ελεύθερο χρόνο του- κάποιο hobby ή απλά το ένστικτό του!
Τον ίδιο σκοπό έρχονται να υπηρετήσουν τα σύγχρονα διπλοκάμπινα pick up οχήματα, μια κατηγορία που αυξάνει συνεχώς το μερίδιό της στην αγορά, με επιλογές που μπορούν να σταθούν το ίδιο καλά στα αλώνια και στα σαλόνια! Το pick up είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο αυτοκίνητο του σύγχρονου αγρότη αλλά και του χομπίστα που θέλει ένα όχημα ικανό να μεταφέρει την παρέα του και τον εξοπλισμό του.
Οι χώροι ενός οχήματος SUV ή η καρότσα ενός pick up στηρίζουν στις μέρες μας κάθε αγαπημένο hobby που συνδέεται με το φυσικό περιβάλλον, όπως είναι το motocross, το ποδήλατο βουνού (mountain bike), το κυνήγι, η ορειβασία, το σερφινγκ στη θάλασσα, το σκι στο βουνό ή απλά η επιβίωση/κατασκήνωση στην ύπαιθρο.

Εκθέτες

Το “Off-Road Adventure Festival” έρχεται να σηματοδοτήσει το ετήσιο ραντεβού των ανθρώπων του κλάδου που συνδέεται με την μετακίνηση και τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου στην ύπαιθρο, με την πιο ευρεία έννοια.
Πιο συγκεκριμένα η διοργάνωση απευθύνεται σε:
* Εμπόρους καινούργιων και μεταχειρισμένων καθαρόαιμων off road οχημάτων έως 3,5 τόνους.
* Εμπόρους καινούργιων και μεταχειρισμένων SUV (Sport Utility Vehicles) οχημάτων.
* Εμπόρους Ανταλλακτικών & Ελαστικών off road οχημάτων
* Εμπόρους ειδικού Εξοπλισμού & Αξεσουάρ off road οχημάτων
* Εμπόρους τροχόσπιτων και ειδών Camping
* Εμπόρους ειδών κυνηγιού
* Εμπόρους εξοπλισμού outdoor αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων
* Fan Clubs οχημάτων off road

Εκθέματα

* Ελαφρά επαγγελματικά οχήματα τύπου pick up
* Off Road & SUV (Sport Utility Vehicles) οχήματα όλων των κατηγοριών
* Τροχόσπιτα – Οχήματα Camper
* Off Road Μηχανές (enduro) – Trial
* Ποδήλατα βουνού (mountain bikes)
* Καύσιμα & Ελαστικά & Λιπαντικά
* Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ οχημάτων Off Road
* Εξοπλισμός outdoor & είδη camping

Ο χώρος

Το “Off-Road Adventure Festival” θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe Park, στον πιο σύγχρονο “ανοιχτό” χώρο εκδηλώσεων της χώρας. Τα 110 στρέμματα του φιλόξενου χωμάτινου τερέν προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες παρουσίασης των off road & SUV οχημάτων της ελληνικής αγοράς. Δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους εμπόρους αυτών των οχημάτων να τα παρουσιάσουν κυριολεκτικά στον φυσικό τους χώρο αλλά και στους επισκέπτες -υποψήφιους αγοραστές- όχι μόνο να τα θαυμάσουν μέσα στη φύση αλλά και να τα οδηγήσουν σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες με χώμα και λάσπη!
Την ίδια ευκαιρία θα έχουν και οι λάτρεις των μηχανών εκτός δρόμου (enduro) αλλά και των ποδηλάτων βουνού (mountain bikes) ενώ κατηγορίες προϊόντων που πλαισιώνουν όλα τα παραπάνω οχήματα καθώς και πάσης φύσεως προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν σε outdoor δραστηριότητες θα βρίσκονται για πρώτη συγκεντρωμένα σε έναν χώρο!
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.