Το Χαμόγελο του Παιδιού

Email Image

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αυτό το Πάσχα στηρίζουμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Email Image

Και φέτος το Πάσχα … Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Με την δική σας πολύτιμη υποστήριξη και αυτό το Πάσχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα καταφέρει να προσφέρει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του όλα όσα δικαιούται … Μία υπέροχη λαμπάδα, ένα ξεχωριστό Πασχαλινό αυγό και ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι!

Διαβάστε το άρθρο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε ανάμεσα σε 100 φορείς από 35 χώρες από όλο τον κόσμο στην Παγκόσμια Διάσκεψη της Facebook στην Ουάσινγκτον για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Email Image

Στο πλαίσιο της αναγνώρισης του ελληνικού φορέα ως «Τrusted NGO Partner» της Facebook, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσεκλήθη να συμβάλλει στην φετινή Παγκόσμια Διάσκεψη «Global Safety Summit 2018» της Facebook που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Διαβάστε το άρθρο

Η χρήση εξαναγκαστικών μέτρων για τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων παιδιών που χρήζουν προστασίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

Email Image

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητά αυτή την περίοδο αν παιδιά ηλικίας 14 ετών μπορούν να εξαναγκάζονται να δίνουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα όταν φτάνουν στην Ευρώπη στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου μέσω της νομοθετικής ρύθμισης Eurodac.

Διαβάστε το άρθρο

Είναι λύση η τιμωρία;

Email Image

«…κι εσείς οι ειδικοί μια έτσι τα λέτε και μια αλλιώς…». Δεχθήκαμε κλήση από μητέρα στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111» η οποία κλαίγοντας, ανέφερε ότι έχει διαβάσει ατελείωτα άρθρα στο διαδίκτυο για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της και ότι το μόνο που κατάφερε, όπως μας είπε, ήταν, όχι μόνο να μπερδευτεί η ίδια, αλλά να αναστατώνει και τα παιδιά της.

Διαβάστε το άρθρο

Επτά μικρές ομπρελίτσες αποχαιρετούν τον χειμώνα!

Email Image

Ήταν μια μέρα που ξεκίνησε με λιακάδα. Από το πρωί κάναμε σχέδια για τον απογευματινό μας περίπατο.
-«Να πάμε στο λιμάνι» είπε ο Πέτρος.
-«Ναι!» είπαν όλα τα παιδιά με μια φωνή.

Διαβάστε το άρθρο

«Το Bullying δεν υπάρχει πια! Εσύ τι λες»;

Email Image

«Μόδα ήταν και πέρασε», «Σιγά, πλάκα κάνουν τα παιδιά», «Παραείναι ευαίσθητο το παιδί σου», «Να κλείσει το facebook της για να μην την ενοχλούν», «Είσαι υπερβολικός! Ένα σπρώξιμο ήταν»….είναι μερικές από τις απόψεις που ακούγονται σχετικά με το φαινόμενο του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying).

Διαβάστε το άρθρο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκινά τη διαδικασία ανέγερσης Σπιτιού στο Ηράκλειο της Κρήτης

Email Image

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας ήδη συμπληρώσει ένα έτος λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκινά τη διαδικασία ανέγερσης ενός Σπιτιού για παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας στη συνοικία Μεσαμπελιές Ηρακλείου.

Διαβάστε το άρθρο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μοιράστηκε την τεχνογνωσία και εμπειρία του στο 34ο Συμπόσιο Παιδικής Κακοποίησης στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ

Email Image

Το 34ο Διεθνές Συνέδριο για την Παιδική Κακοποίηση διοργανώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Συνηγορίας για Παιδιά των ΗΠΑ στο Huntsville στην Αλαμπάμα από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου 2018 με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων στον τομέα της παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης από όλον τον κόσμο. Το Συνέδριο φιλοξένησε περισσότερα από 160 εργαστήρια που επικεντρώθηκαν στο ζήτημα της υποστήριξης και θεραπείας παιδιών που έχουν θυματοποιηθεί.

Διαβάστε το άρθρο
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.